AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.09 // 3.3.2021

​KTP päättää Suomen Cupin torstaina HJK:n vieraana

​KTP päättää Suomen Cupin torstaina HJK:n vieraana

KTP matkaa HJK:n vieraaksi. (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP saa Suomen Cupin lohkovaiheen päätökseen osaltaan torstaina, kun vastaan asettuu viime kauden tuplamestari HJK.

Ottelu oli tarkoitus pelata jo helmikuussa yhdessä muiden lohkovaiheen pelien kanssa, mutta vastustajan koronatapaukset siirsivät ottelua kahdella viikolla eteenpäin.

KTP:lla ei ole ottelussa enää panosta, sillä joukkue ei pääse enää voitollakaan sijoille 1-2 ja jää näin ollen lohkovaiheeseen. Joukkue pystyy vielä estämään HJK:n jatkopaikan, sillä KTP:n voitolla toiselle sijalle nousisi FC Lahti, ja HJK jäisi lohkossa kolmanneksi.

Voitto HJK:sta olisi myös historiallinen harvinaisuus, sillä KTP on voittanut HJK:n viimeksi lähes 15 vuotta sitten kauden 2006 liiga-avauksessa Arto Tolsa Areenalla.

Uusia pelaajia KTP:n kokoonpanossa ei vielä nähdä, sillä testipelaajat eivät voi osallistua virallisiin kilpailullisiin otteluihin. Mahdollisia poissaolijoita ovat viime lauantaina Ilvestä vastaan nilkkansa telonut Paavo Voutilainen ja KTP-debyyttiään edelleen odottava Fran Alvarez. Ilvestä vastaan kokoonpanoon palannut Michael Ogungbaro sen sijaan pelannee kauden ensimmäisen virallisen pelinsä sitten viime syksyn liigakarsintojen.

HJK – KTP Bolt Arenalla torstaina 4.3. kello 14.00. Ottelu pelataan suljetuin ovin, mutta sitä voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia