AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.09 // 3.3.2021

"Haluamme voittaa, haluamme jatkoon" - HJK:lla selvät sävelet torstaina

"Haluamme voittaa, haluamme jatkoon" - HJK:lla selvät sävelet torstaina

HJK hakee jatkopaikkaa cupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK kohtaa Suomen Cupin lohkovaiheen viimeisessä ottelussa KTP:n torstaina ja haussa on samalla jatkopaikka.

Klubin valmistautuminen otteluun on ollut hyvin poikkeuksellista koronakaranteenien aiheuttaman harjoittelutauon jälkeen.

– Otteluun on ollut tosi erilainen valmistautuminen. Kahden viikon tauon jälkeen joudumme aloittamaan aika normaalilla harjoittelulla, koska torstaina pitää pelata. Lyhyen valmistautumisen jälkeen joudumme heti kovaan suoritukseen, kertoo HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

HJK:n kokoonpanosta puuttuvat pelikieltojen vuoksi Daniel O'Shaughnessy ja Valtteri Moren. Kevin Kouassivi-Benissan on edelleen sivussa, ja Bubacar Djaló joutuu myös jäämään sivuun. Hänen vammansa vakavuus selviää magneettikuvien jälkeen. Luís Henriquen pelilupa pyritään saamaan kuntoon otteluun mennessä.

Tulevaan otteluun HJK:n tavoitteet ovat selvät.

– Kaikki tietävät, että haluamme voittaa, haluamme mennä jatkoon. Olemme muistutelleet perusperiaatteistamme, mitä haluamme kentällä tehdä, jotta pääsemme jatkamaan sitä nousujohteista suorittamista, mikä näkyi edellisessä HIFK-pelissä, päättää Koskela.

HJK – KTP Bolt Arenalla torstaina 4.3. kello 14.00. Ottelu pelataan suljetuin ovin, mutta sitä voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia