AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.09 // 2.3.2021

"Pyry sopi hyvin siihen, mitä etsimme" - SJK tyytyväinen Hannolan lainasopimukseen

"Pyry sopi hyvin siihen, mitä etsimme" - SJK tyytyväinen Hannolan lainasopimukseen

Kuva: SJK

19-vuotias keskikenttäpelaaja Pyry Hannola siirtyy SJK:n riveihin kaudeksi 2021. SJK vuokraa Hannolan kauden mittaisella lainasopimuksella HJK:sta.

Pelipaikaltaan 185-senttinen Hannola on keskikentän keskustan pelaaja, joka yleensä pelaa hyökkäävässä roolissa. Veikkausliigassa hän on pelannut yhteensä 10 ottelua HJK:n sekä kasvattajaseuransa RoPS:n paidassa, vaikka lähti jo 2017 Tanskaan. Tanskan FC Midtjyllandissa Hannola oli voittamassa U19-mestaruutta ja pelasi UEFA Youth Leaguessa.

- Tarvitsimme joukkueeseen yhden suomalaisen keskikenttäpelaajan lisää, ja Pyry sopi hyvin siihen, mitä etsimme. Hän tunnistaa pelin eri vaiheet hyvin, ja hänellä on laaja syöttövalikoima. Lisäksi hänen vasenjalkaisuutensa monipuolistaa hyökkäyspeliämme entisestään. Halusimme aktiivisen pelaajan keskikaistalle ja sen myös saimme. Pitää olla tyytyväinen, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

- Olemme seuranneet Pyryä jo pitkään, ja olemme iloisia saadessamme nuoren lahjakkaan pelaajan joukkueeseemme, kommentoi SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

Hannolalle itselleen ratkaisu tuntuu myös houkuttelevalta.

- Tämä lainasiirto tuntuu tosi hyvältä, varsinkin kun kuulin, että SJK haluaa nimenomaan minut. Ja kun juttelin Honkavaaran kanssa, niin se puhelu vain vahvisti minun mielikuvaani siitä, että minut halutaan tänne, sanoo Hannola.

- Totta kai minun pitää täälläkin kamppailla pelipaikastani, aivan kuten muuallakin, mutta täällä on hyvä projekti, mihin minut halutaan mukaan. Täällä on myös kaikki mahdollisuudet kehittyä entisestään, pelaamisen ohella. Kaikki fasiliteetit ovat aivan huippuluokkaa ja ympärillä on hyviä pelaajia. Silloin on helppo nostaa omaakin tasoa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia