AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.09 // 2.3.2021

JPY järjestää webinaarin opiskelemisesta urheilun ohessa

JPY järjestää webinaarin opiskelemisesta urheilun ohessa

Kuva: Juha Tamminen

Jalkapallon Pelaajayhdistys järjestää webinaarin, jossa käydään läpi opiskelua urheilun ohessa ja maaliskuun loppupuolella olevaa korkeakoulujen yhteishakua.

Webinaaritilaisuus järjestetään tiistaina 9.3. kello 19.30-21.00. Osallistuminen tapahtumaan on ilmaista. Osallistujille lähetetään linkki ennen tilaisuutta. Tervetulleita ovat kaikki jalkapalloilijat sekä myös muiden lajien urheilijat.

Oletko miettinyt opiskelujen aloittamista jalkapallourasi ohella? Onko urasi jo päättynyt ja ajattelit hakea yhteishaussa opiskelemaan? Vai opiskeletko tällä hetkellä ja olet kiinnostunut kuulemaan kanssapelaajien kokemuksia ja vinkkejä heidän opinnoistaan? Yhteishakuun ei siis tarvitse valmistautua yksin, eikä mahdollisiin kysymyksiin tarvitse hakea vastauksia ilman apua.

Webinaarin asiantuntijavieraana toimii opinto-ohjaaja Tero Vornanen, jolla on myös kokemusta urheilijoiden ohjaamisesta opintojen ja uran eri vaiheissa. Vornanen on myös toiminut jalkapallon parissa useissa eri rooleissa: pelaajana, valmennuksessa sekä myös aktiivisena seuratoimijana. Vornanen esittelee suomalaista koulutusjärjestelmää ja maaliskuun korkeakoulujen yhteishakua.

Tilaisuudessa ääneen pääsevät myös nykyiset ja entiset pelaajat. Katarina Naumanen (FC Honka) kertoo omista opinnoistaan Aalto-yliopistossa, ja kuinka tutkinto-opiskelun voi yhdistää jalkapallouraan. Entinen jalkapalloilija Antti Okkonen avaa omaa polkuaan Jyväskylän avoimen yliopiston kautta Lapin yliopiston tutkinto-opiskelijaksi.

Ilmoittautumiset webinaariin viimeistään maanantaina 8.3. JPY:n verkkosivuilla.

Lisää uutisia