AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 25.2.2021

"Laadukas harjoitus meille" - José Riveiro otti mukaan positiivisen puolen U19-poikien kohtaamisesta

"Laadukas harjoitus meille" - José Riveiro otti mukaan positiivisen puolen U19-poikien kohtaamisesta

Aati Marttinen sai kehut otteistaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Torstaiaamupäivällä Interin edustusjoukkue kohtasi harjoitusotteluharvinaisuudessa Suomen U19-poikamaajoukkueen. Eerikkilän jalkapallohallissa pelattu ottelu päättyi 1-1-tasalukemiin.

Interin päävalmentaja José Riveiron mukaan tämänpäiväinen peli määrittyi pitkälti olosuhteiden perusteella.

– Tyypillinen hallipeli, jossa tuli liikaa rikkeitä, kontakteja, osumia ja fifty-fifty-palloja. Tällaisissa peleissä hitaalla alustalla on vaikea saada puhtaita kaksinkamppailuja, Riveiro pohti.

Espanjalaisvalmentaja myönsi ottelun alun olleen Interille vaikea ja maalivahti Aati Marttisen pitäneen joukkuetta pystyssä.

– Emme aloittaneet kovin hyvin ja minusta vastustajamme oli alussa paremmin pelissä sisällä. Alussa emme olleet ihan valmiita kaksinkamppailuihin. Olimme vähän onnekkaita, että pystyimme Aatin muutaman hyvän torjunnan avulla pitämään tilanteen maalittomana. Sitten ensimmäisen puoliajan jälkimmäisellä puoliskolla saimme ottelun paremmin kontrolliimme.

– Toinen jakso oli myös paremmin kontrollissamme ja transitioita tuli vähemmän, kunnes aloimme menettää liikaa palloja. Tällaisella kentällä on vaikeaa puolustaa syvällä, kun pallo ei liiku nopeasti, Riveiro harmitteli.

Harmittelusta huolimatta päävalmentajan mukaan ottelu palveli hyvin tarkoitustaan.

– Loppujen lopuksi kyseessä on meille laadukas harjoitus. Kun kilpailullisia otteluita ei ole, on hyvä saada tällaisia kilpailullisia päiviä rytmin ylläpitämiseksi, Riveiro muistutti.

Lisää uutisia