AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 25.2.2021

KTP testaa hollantilaista ja espanjalaista topparia - edessä leiri Eerikkilässä

KTP testaa hollantilaista ja espanjalaista topparia - edessä leiri Eerikkilässä

KTP suuntaa leirille Eerikkilään. (Kuva: Mikko Mäkelä)

KTP:n alun perin suunnitellun Tallinnan leirityksen sijaan koronatoimet vievät joukkueen Kanta-Hämeeseen Eerikkilään valmistavalle leirille perjantaista lauantaihin.

Leirin huipennuksena lauantaina KTP kohtaa Tampereen Ilveksen revanssihengessä Pirkkahallissa klo 15. Kuukausi sitten edellisessä kohtaamisessa Ilves oli parempi tuloksella 3-2.

KTP:n sairastupa tyhjenee hyvää vauhtia ja tämän hetken tiedon mukaan koko joukkue lähtee matkaan paitsi Niklas Leinonen, joka on mukana U18-maajoukkueleirillä. Pelissä nähtäneen myös pitkästä aikaa Paavo Voutilainen ja Michael Ogungbaro, jotka ovat palanneet treenirinkiin.

KTP katsastaa myös lisävahvistuksia toppariosastolle. Joukkueen vahvuuteen ovat liittyneet testijaksolle Ingo van Weert ja Arnau Campeny.

Hollantilainen van Weert saapui Kotkaan testiin Puolasta, jossa hän pelasi toisella sarjatasolla Stomil Olsztyn riveissä. Kokemusta löytyy kotimaastaan myös liigatasolta sekä 1. divisioonasta.

Espanjalainen Campeny puolestaan on pelannut koko uransa Espanjan alasarjoissa, viimeisimpänä Granollersin joukkueessa neljännellä sarjatasolla.

Lisää uutisia