AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.08 // 22.2.2021

FC Interin myyntitiimi vahvistuu

FC Interin myyntitiimi vahvistuu

Kuva: Juha Tamminen

FC Inter jatkaa seuran uuden myyntitiimin vahvistamista, kun viime kuussa aloittaneen Mikko Alapappilan rinnalla uutena myyntineuvottelijana aloittaa Jimi Lehto. Myyntitiimin tueksi seura rakentaa vapaaehtoisista koostuvan myynnin ja markkinoinnin tukiryhmän, jota tulee vetämään alan kokenut ammattilainen Marko Heino.

Jimi Lehto on aiemmin työskennellyt Veritas Stadionin naapurissa Tuton myyntitehtävissä. Nyt Lehto kuitenkin vaihtaa kiekon palloon.

– Urheilu ja sen seuraaminen ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Viimeisen vuoden ajan olen päässyt yhdistämään kaksi itselleni rakasta asiaa toimiessani myyjänä urheilun parissa.

– Nyt sain hienon mahdollisuuden liittyä mukaan sinimustaan Inter-perheeseen ja uskon, että edessä on menestyksekäs vuosi niin kentällä kuin toimistonkin puolella, Lehto arvelee Interin sivuilla.

Marko Heino puolestaan toimii taloushallinnon alalla Rantalainen-yhtiöissä. Hän on lupautunut liittymään FC Interin taustajoukkoihin oman työnsä sallimissa rajoissa. Heino luonnehtii ikuisen palon jalkapalloon syttyneen jo nuorella iällä.

– On ollut uskomatonta huomata miten jo juniori-iässä syntyneet suhteet muihin pelikavereihin kantavat aikuisikään saakka. Jalkapallon vaikutus sosiaalisena kouluna on korvaamaton.

– On valtava kunnia ja etuoikeus, kun pääsee mukaan luomaan jotain ihan uutta osana kunnianhimoista organisaatiota, Heino kuvailee ajatuksiaan tukiryhmään liittymisestä.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki näkee uuden myyntitiimin tukiryhmineen seuralle hyvin sopivana.

– On hienoa, että olemme saaneet toimistollemme kaksi Mikon ja Jimin kaltaista myyntineuvottelijaa. Heidän avullaan pystymme kasvattamaan kontaktimääriä. Kun tähän lisätään Markon mukaantulo ja uusi myynnin tukiryhmä, taustajoukkueemme on vahvistunut merkittävästi.

– Tukiryhmä tulee auttamaan seuraa myyntineuvottelijoiden mentoroinnissa ja uusien ajatusten tuomisessa myös sinne. Seura on kehittynyt valtavasti viime vuosina ja uskon meidän saavan tällä kokoonpanolla paljon uutta aikaan myös markkinoinnin ja varsinkin myynnin puolella, Mäki perustelee.

FC Inter on mukana Markkinointivirittämö -kasvuohjelmassa, jonka kautta etsitään edustusjoukkuetta hallinnoivalle FC Inter Turku Oy:lle ja 20:lle muulle kasvuyritykselle Varsinais-Suomessa markkinoinnin osaajia. Osaajien kasvuohjelmaan valitaan 20 tulevaisuuden tekijää, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa. Jos työpaikka Interin tiimissä kiinnostaa, hae mukaan 26.2. mennessä.

Lisää uutisia