AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.08 // 22.2.2021

​Anders Wiklöf jatkaa IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppanina

​Anders Wiklöf jatkaa IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppanina

Anders Wiklöf jatkaa IFK Mariehamnin päätukijana. (Kuva: IFK Mariehamn)

Epävarmojen aikojen keskellä IFK Mariehamn sai iloisia uutisia, kun Anders Wiklöf jatkaa seuran pääyhteistyökumppanina.

Kuvio yhteistyökumppanuuden osalta on sama kuin viime vuonna, joskin yhteistyö on jatkunut jo todella pitkään.

- Minusta on tärkeää osoittaa uskoa tulevaan ja siinä IFK Mariehamnin joukkue on tärkeä symboli Ahvenanmaalle. Minulle tuntui oikealta jatkaa pääyhteistyökumppanuutta neljättätoista vuotta peräkkäin ja myös tänä vuonna minä olen henkilökohtaisesti tukijana, kauppaneuvos Anders Wiklöf sanoo.

- Hotell Arkipelag on ollut tukija 13 vuotta, mutta koska hotellin toiminta on tällä hetkellä enemmän tai vähemmän pysähdyksissä, katsoimme että tämä on hyvä ratkaisu tänäkin vuonna. Uskon Grönvittiin ja uskon myös hyvään kauteen IFK:n osalta.

Joukkueessa on tällä kaudella monia uusia nimiä, mutta seurajohtaja Peter Mattsson uskoo haasteesta selvittävän hyvin.

- Minusta olemme saaneet kokoon hyvän sekoituksen rutiinia ja nuorta potentiaalia ja meillä on monia mielenkiintoisia pelaajatyyppejä joukkueessa – sekä sellaisia, jotka olivat täällä viime kaudella ja jotka ovat vielä parempia tänä vuonna ja myös uusia pelaajia, jotka näyttävät hyvin teräviltä, Mattsson sanoo.

Yhteistyön jatko on erittäin tervetullut asia IFK Mariehamnille.

- Ilman tukea meillä ei olisi edellytyksiä pelata Veikkausliigassa ja se, että Anders Wiklöf on mukanamme jatkossakin, on todella tärkeää ihan kuten on tärkeää saada mukaan kaikki muutkin tukijamme. Etenkin nyt näinä korona-aikoina olemme kiitollisia siitä, että pitkään mukanamme olleet tukijat jatkavat tukenamme myös tänä vuonna, kun sponsoritulot on tärkeimpiä tulonlähteitämme.

- Sen myötä ymmärtää myös sen, että pääyhteistyökumppani on erittäin tärkeä. Tuntuu turvalliselta, kun Anders Wiklöf on taustatukena, Mattsson sanoo.

Sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä Anders Wiklöf luovutti myös lahjoja viime syksynä hankkimastaan Lennart Johanssonin kokoelmasta.

Kuvassa kauppaneuvos Anders Wiklöf, Hotell Arkipelagin toimitusjohtaja Ann-Louise Djupsund sekä IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia