AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.07 // 21.2.2021

SJK vahvisti myyntiosastoaan - uutta voimaa suoraan kentältä

SJK vahvisti myyntiosastoaan - uutta voimaa suoraan kentältä

Kuva: Juha Tamminen

SJK-konsernin uutena myyntineuvottelijana aloitti helmikuun puolivälissä Joonas Kuivalainen.

Kuivalainen on kotoisin Seinäjoelta ja tuntee SJK:n erinomaisesti, sillä hän on myös SJK:n entinen pelaaja ja valmentaja SJK Akatemian joukkueista. Koulutukseltaan 27-vuotias Kuivalainen on tradenomi.

Kuivalaisen tehtäviin SJK-konsernissa kuuluu myyntineuvottelut, asiakastapaamiset, asiakashankinta sekä yhteistyökumppanuuksien ylläpito koko seurakonsernissa. SJK-konserniin kuuluu SJK:n lisäksi muun muassa OmaSp Stadion, Wallsport Areena, DBC Seinäjoki ja Torikeskuksessa toimiva Wenla Café & Bistro.

– Pitkään kun on ollut SJK:ssa mukana enemmänkin kentän puolella, niin on hienoa, että pystyn jatkamaan seurassa edelleen ja vielä koulutusta vastaavan työn parissa, sanoo Joonas Kuivalainen.

– On ollut hieno huomata, miten täällä luotetaan työntekijöihin. Ainakin omalta osaltani se lisää motivaatiota entisestään, ja halua kehittää itseään. Olen viihtynyt heti erittäin hyvin, ja vielä kun jalkapallon parissa saa työskennellä, niin mikäs sen parempaa, Kuivalainen jatkaa.

Kuivalainen aloitti tehtävässään viime maanantaina ja on ensimmäisen viikon aikana tutustunut tehtäviin ja asiakkaisiin yhdessä SJK-konsernin toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäen kanssa.

– Joonas Kuivalainen on motivoitunut ja kunnianhimoinen myyntineuvottelija, ja olemme tyytyväisiä saadessamme hänet mukaan. Hän tuntee hyvin ympäristömme ja hänellä on kokonaisvaltainen käsitys myyntityöstä, sanoo toimitusjohtaja Kivimäki.

Lisää uutisia