AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.07 // 21.2.2021

Kymmenen varmaa jatkajaa selvillä Suomen Cupissa

Kymmenen varmaa jatkajaa selvillä Suomen Cupissa

Honka venyi tasapeliin IFK Mariehamnin vieraana. (Kuva: IFK Mariehamn)

Suomen Cupissa ja Kakkosen Cupissa saatiin lauantaina runsaasti ratkaisuja ja kymmenen kaikkiaan 13 jatkoon pääsevästä joukkueesta on nyt selvillä.

Veikkausliigan karsinnan A-lohkossa HIFK varmisti jatkopaikkansa, mutta lohkovoitto ja toinen jatkaja ovat vielä avoinna. HJK:lla on mahdollisuus voittaa lohko, tulla kakkoseksi tai jäädä kolmanneksi, jolloin FC Lahti olisi toinen jatkaja.

Lohkossa B FC Inter on varma voittaja. Toinen jatkoon menevä joukkue ratkesi sunnuntaina ottelussa IFK Mariehamn – FC Honka. FC Haka oli jo kiinni jatkopaikassa, mutta Hongan tasoitusosuma lisäajalla kiilasi espoolaiset jatkoon.

Lohko C pelattiin loppuun lauantaina. Voittajana suoraan puolivälieriin jatkaa KuPS ja lohkokakkosena neljännesvälieriin puolestaan SJK.

Ykkösen karsintalohkoissa lauantaina pelattujen otteluitten myötä ratkesi kaksi jatkopaikkaa. PK-35 ja VPS ovat varmoja lohkovoittajia ja jatkavat cupin neljännesvälieriin. A-lohkon voittaja ja parhaat lohkokakkoset ratkeavat kahden myöhemmin pelattavan ottelun myötä. EIF tosin on varmuudella kahden parhaan kakkosen joukossa, joten raaseporilaiset jatkavat cupia.

Kakkosen Cupissa ratkesivat myös finalistit ja Suomen Cupin neljännesvälieriin etenevät joukkueet. Molemmat välierät ratkesivat vasta rangaistuspotkukilpailussa. Jatkoon menivät SJK Akatemia ja PEPO.

Täydennetty EIF:n varma jatkopaikka.

Täydennetty Hongan jatkopaikka.

Lisää uutisia