AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.07 // 21.2.2021

HJK:n maaleista Veikkausliigassa kilahtaa rahaa hyvään tarkoitukseen

HJK:n maaleista Veikkausliigassa kilahtaa rahaa hyvään tarkoitukseen

Maali HJK:lle tietää rahaa hyvään tarkoitukseen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja Elite Alfred Berg ovat tehneet on tehnyt yhteistyötä heikoimmassa taloudellisessa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksien tukemiseksi vuodesta 2015.

Yhteistyön puitteissa Elite Alfred Berg lahjoittaa jokaisesta HJK:n Veikkausliigan kotiottelussaan tekemästä maalista 100 euroa Aulis Rytkönen -rahastoon. Vuosien aikana Elite Alfred Berg on lahjoittanut rahastolle yhteensä 10 500 euroa. HJK ja Elite Alfred Berg jatkavat tärkeää yhteistyötään myös kaudella 2021.

Rahasto mahdollistaa harrastamisen HJK:ssa perhetaustasta, taloudellisista syistä tai vaikkapa fyysisestä vammasta huolimatta. Vuosittain jaettavilla avustuksilla HJK:n junioripelaaja voi saada henkilökohtaisen maksusitoumuksen joukkueen kuukausimaksua varten.

Lisää uutisia