AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.07 // 20.2.2021

​AC Oulu valmis haastamaan KuPS:n – "Energiaa tullut Ilveksen kaatamisesta"

​AC Oulu valmis haastamaan KuPS:n – "Energiaa tullut Ilveksen kaatamisesta"

Henrik Ölander osaa odottaa vahvaa KuPS:aa, (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu kohtaa KuPS:n lauantaina Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan viimeisessä ottelussaan. Tie jatkoon on oululaisilla vielä hyvin mahdollinen.

AC Oulu kukisti viime lauantaina Ilveksen vieraskentällä maalein 2-1. Laivastonsinisten sankari oli molemmat osumat iskenyt Go Onin ja Uki Arkkitehtien kummipelaaja Aapo Heikkilä.

- Hyvät fiilikset on ensimmäisen voiton jälkeen. Ensimmäinen liigaporukkaa kaadettiin ja siitä on tullut energiaa normiharjoitusviikkoonkin, kakkosvalmentaja Teemu Tavikainen toteaa.

AC Oulu ja KuPS kohtasivat kuukausi sitten samaisessa Lippumäen hallissa. Tällöin pelatussa harjoitusottelussa kotijoukkue oli parempi 2-0-lukemin. Harjoitusottelun tapaisesti matsissa nähtiin paljon vaihtoja ja muutoksia, joten peli oli ajoittain hieman sekavaa.

- Varmasti on talven kovin mittari vastassa. Sikäli meillä on hyvä tilanne, että pääsimme jo kerran vähän maistelemaan sitä, millainen porukka KuPS on. Toki he ovat vähän vahvistuneet, Tavikainen sanoo.

- Toivottavasti pystymme enemmän hyökkäämään kuin viime kohtaamisessa.

Varovaisen luottavaisena ottelun alla on myös puoluustaja Henrik Ölander.

- Ollaan saatu ihan hyviä tuloksia ja kaikki on vielä cupissa auki. Kova peli varmasti tulee ja kaikki on laitettava likoon, jos cupissa jatkoon aiotaan mennä.

KuPS-AC Oulu lauantaina 20. helmikuuta kello 13.00 Lippumäen Ylipainehallissa. Ottelu pelataan suljettujen ovien takana, mutta sitä voi seurata Ruutu+ palvelun kautta.

Lisää uutisia