AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.07 // 16.2.2021

Ilveksen ja K-Citymarket Turtolan yhteistyö jatkuu

Ilveksen ja K-Citymarket Turtolan yhteistyö jatkuu

Kuva: Juha Tamminen

K-Citymarket Turtola ja Ilves ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Vuonna 2009 alkanut yhteistyö kattaa koko seuran, junioreista aina miesten ja naisten edustusjoukkueisiin asti.

K-Citymarket Turtola on yksi Ilves jalkapallon pitkäaikaisimmista kumppaneista ja Ilveksen kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi onkin tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta:

– Todella hienoa, että pitkäaikainen yhteistyömme jatkuu. Olemme onnistuneet yhdessä kehittämään ja syventämään yhteistyötämme vuosien varrella ja K-Citymarket Turtolasta ja sen kauppiaspariskunnasta Kati ja Marko Vainikaisesta on muodostunut yksi Ilves jalkapallon historian merkittävimmistä yhteistyökumppaneista. K-Citymarket Turtolan tuki on omalta osaltaan ollut mahdollistamassa seuramme kehitystä viimeisen yli kymmenen vuoden aikana ja tästä tuesta olemme ikuisesti kiitollisia, Hevonkorpi iloitsee Ilveksen sivuilla.

Ilveksen ja K-Citymarket Turtolan yhteistyö pitää sisällään useita eri yhteistyömuotoja, joista näkyvimmät ovat näkyvyysyhteistyö edustusjoukkueiden peliasuissa ja ottelutapahtumissa sekä tietysti K-Plussasponsoriyhteistyö, jonka avulla jokaisella on mahdollisuus tukea Ilveksen juniorityötä oman Plussakorttinsa avulla.

Tulevan kauden K-Plussasponsorinnista saadut tulot tullaan kohdentamaan juniorivalmennukseen. Tästä yhteistyön osasta tiedotetaan tarkemmin maaliskuun aikana.

Lisää uutisia