vko.06 // 14.2.2021

​"Pelasimme paremmin kuin viime viikolla" – Hongan Niklas Pyyhtiä tyytyväinen

Honka kohtaa IFK Mariehamnin lohkovaiheen päätösottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka avasi voittotilinsä Suomen Cupissa kaatamalla lauantaina karsintalohkon ottelussa FC Hakan niukasti 1-0.

Ottelun ainoa maali syntyi 38. minuutilla. Niilo Saarikivi lähetti millintarkan pystysyötön Rui Modestolle, joka laukoi pallon vastustamattomasti takakulmaan ja vei Hongan 1-0 johtoon.

Toisella jaksolla Hongan Niklas Pyyhtiä ja Hakan Luiyi de Lucas kolisuttelivat maalipuita, mutta enempiä osumia ei nähty.

Voitto ja peliesitys maistuivat espoolaisille.

– Saimme taas kehitettyä omaa pelaamistamme. Olimme enemmän pallossa ja pelasimme ehdottomasti paremmin kuin viime viikolla, kommentoi Pyyhtiä ottelun jälkeen.

– Ottelu meni aika lailla suunnitelmamme mukaan. Loppua kohti saimme vielä parannettua ja pidettyä palloa enemmän, hän lisäsi.

Kolme pistettä piti Hongan tiukasti mukana taistelussa jatkopaikoista. Lohkon päätösottelussa Honka matkaa ensi sunnuntaina Ahvenanmaalle IFK Mariehamnin vieraaksi.