AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.06 // 13.2.2021

"Tasainen ottelu loppuun saakka" - tappio harmitti, mutta HIFK:n pelissä paljon hyvää

"Tasainen ottelu loppuun saakka" - tappio harmitti, mutta HIFK:n pelissä paljon hyvää

HIFK kärsi tappion viime hetkien maalilla. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK kärsi niukan 1-2-tappion kauden ensimmäisessä Stadin derbyssa, kun vastassa oli HJK Suomen Cupin ottelussa.

Tauolla ottelu oli 1-1 ja HIFK pääsi toisella jaksolla miesylivoimalle Valtteri Morenin punaisen kortin jälkeen. HIFK ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään ulosajon tuomaa ylivoimaa toivotulla tavalla ja pitkään näytti siltä, että kauden ensimmäisessä derbyssä päädyttäisiin tasapeliin.

Loppuminuuteilla kotijoukkue kuitenkin tarjosi HIFK:lle kylmää kyytiä, kun pari minuuttia aikaisemmin kentälle tullut Santeri Väänänen laukoi HJK:n johtoon upealla vedolla yläkulmaan. Väänäsen maali jäi samalla ottelun viimeiseksi.

– Tämä oli tasainen ottelu oikeastaan lähes alusta loppuun saakka. Emme pystyneet hyödyntämään ulosajon meille tuomaa etua, joten jouduimme tekemään muutamia muutoksia kesken pelin. Samalla tämä peli oli myös osoitus siitä, että meillä on kilpailukykyinen joukkue, joka pystyy hallitsemaan peliä.

- Jatkamme nyt pelimme kehittämistä sekä nyt nähtyjen heikkouksien parantamista, sanoi HIFK:n päävalmentaja Joaquín Gómez ottelun jälkeen.

Lisää uutisia