AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.06 // 13.2.2021

"Derbyt ovat aina isoja ja kovia matseja" - HIFK hakee jatkoa hyvälle alulle cupissa

"Derbyt ovat aina isoja ja kovia matseja" - HIFK hakee jatkoa hyvälle alulle cupissa

HIFK:lla on voitto alla cup-avauksesta. (Kuva: Mikko Mäkelä)

Suomen Cup saa HIFK:n osalta jatkoa lauantaina tämän kauden ensimmäisen paikallisottelun merkeissä.

Talin hallin kohtaamisessa HIFK saa vastaansa sarjan suurimpiin ennakkosuosikkeihin lukeutuvan HJK:n. Paikallisvastustaja pelasi Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella tasapelin FC Lahtea vastaan viime lauantaina. Toni Koskelan valmentama HJK tulee otteluun ilman Daniel O'Shaughnessya, joka on pelikiellossa saatuaan punaisen kortin Lahti-ottelun loppuminuuteilla.

HIFK:n kokoonpanoon ei ole odotettavissa suurempia muutoksia edelliskierrokseen verrattuna. Toppari Hannu Patronen on sivussa ainakin lohkovaiheen peleistä, mutta tulee huomenna olemaan penkin takana valmennustiimin mukana.

Avauskierroksen tulokset merkitsevät sitä, että HIFK lähtee huomiseen derbyyn lohkon ykkössijalta kahden pisteen erolla HJK:hon. Derby joudutaan tällä kertaa pelaamaan ilman yleisöä, mutta puolustaja Macario Hing-Gloverin mukaan HJK-kohtaamista odotetaan joukkueessa siitäkin huolimatta yhtä paljon kuin aina muutenkin.

– Derbyt ovat aina isoja ja kovia matseja, joita koko joukkue odottaa suurella innolla. Tulemme lähtemään liikkeelle samalla taistelutahdolla kuin aina ennenkin, vaikka ottelun puitteet tällä kertaa ovat erilaiset. Haluamme pelata vahvan ottelun ja sitä kautta jatkaa viime viikolla alkanutta hyvää lähtöä kauteen.

HJK-HIFK Talin hallissa lauantaina 13.2. kello 13.45 yleisöltä suljettuna. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia