AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.06 // 11.2.2021

Interin Jesper Engström taas pelikunnossa - "Olihan se hienoa palata pelikentille"

Interin Jesper Engström taas pelikunnossa - "Olihan se hienoa palata pelikentille"

Jesper Engström on jättänyt loukkaantumisen taakseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter avasi Suomen Cupin viime viikonloppuna FC Honkaa vastaan voitokkaasti ja samalla nähtiin myös yksi paluu kentille loukkaantumisen jälkeen.

Honkaa vastaan vaihdosta kentälle tulleelle Jesper Engströmille lauantainen ottelu oli nimittäin erityinen. Liki neljä kuukautta loukkaantumisen takia kentiltä sivussa ollut laitapelaaja pääsi pukemaan pelipaidan ylleen ensimmäistä kertaa sitten lokakuun.

– Olihan se tosi hienoa palata pelikentille. Kovasti ollaan tehty töitä fyssari Ville Peltosen kanssa viimeiset kuukaudet, eli iso kiitos kuuluu myös hänelle. Sanoisin, että olen ihan hyvässä kunnossa, jos otetaan huomioon, että on pitkä kuntoutus takana.

- Onhan tässä kuitenkin vielä tekemistä, koska tällä hetkellä olen ehtinyt treenata normaalisti muun joukkueen kanssa vasta noin kolme viikkoa, Engström myöntää.

Inter kohtaa Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan toisessa ottelussaan IFK Mariehamnin. Ottelu LähiTapiola-Areenalla Turussa alkaa perjantaina 12.2. kello 14.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia