AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 9.2.2021

​Veikkausliiga ja Suomen suurin jalkapallokulttuuriin keskittynyt kannattajakanava Byyri yhteistyöhön

​Veikkausliiga ja Suomen suurin jalkapallokulttuuriin keskittynyt kannattajakanava Byyri yhteistyöhön

Veikkausliiga on solminut viestintäyhteistyösopimuksen Suomen suurimman jalkapallokulttuuriin keskittyvän jalkapallokanavan Byyrin kanssa.

Sopimus Byyrin kanssa kohdistuu Veikkausliigan sosiaalisen median sisältöjen uudistamiseen. Näkyvästi yhteistyö käynnistyi Veikkausliigan kauden 2021 otteluohjelman julkistamisen myötä keskiviikkona 27.1.

Yhteistyön myötä tavoitellaan Veikkausliigan viestinnälle nimenomaan sosiaalisessa mediassa tuntuvaa lisänäkyvyyttä. Veikkausliiga on ollut digitaalisilla alustoilla mukana jo keväästä 2000 lähtien verkkosivujen avaamisen myötä. Nyt viestintätarjontaa pyritään kuitenkin vahvasti päivittämään ja laajentamaan.

- Uskomme, että Byyrillä on hyvä ymmärrys jalkapallosta kiinnostuneiden tarpeista ja kyky tuoda hienoa lajiamme tutummaksi myös Veikkausliigaa vähemmän seuraaville. Tältä osin pyrimme tehostamaan koko viestinnän monipuolistamista ja virkistämään sosiaalisen median sisältöjä uusia seuraajia puhuttelevammaksi. Uskomme, että pystymme tämän yhteistyön avulla tarjoamaan jokaiselle jalkapallokannattajalle paljon uutta, Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa sanoo.

- Valitsimme Byyrin kumppaniksemme useasta hyvästä ehdokkaasta. Heillä on vankka ja monipuolinen kokemus nimenomaan kannattajien puhuttelemisesta ja yhteistyön alku lupaa paljon jatkoa ajatellen – mitä tämä jatko sitten käytännössä on, sitä uskoaksemme kannattaa jokaisen odottaa.

Uuden yhteistyön myötä Veikkausliigan pyrkii edelleen tarjoamaan sarjan ja sen seurojen seuraajille vankan uutis- ja tulosseurannan, mutta sen päälle uutta sisältöä ja myös uutta tapaa tuoda kiinnostavia aiheita esille.

Byyrin puolelta vastuullisina nyt käynnistyneen yhteistyön osalta ovat Nicolas Prieto ja Jukka Illikainen, joilla kummallakin tiimeineen on pitkä kokemus niin Veikkausliigan seuraamisesta kuin jalkapallosta laajemminkin.

- On upeaa ja erittäin innostavaa päästä tekemään Veikkausliigan sisältöä. Tahtotilana on kasvattaa sosiaalisessa mediassa Veikkausliigasta Suomen kiinnostavin urheilusarja. Byyrin kannattajalähtöinen konsepti on ollut erityisen vahva nimenomaan ruohonjuuritasolla, josta on vuosien saatossa pystytty ammentamaan paljon. Tämän osaamisen haluamme antaa Veikkausliigan yleisölle ja koko suomalaiselle jalkapallokansalle, Jukka Illikainen toteaa.

- Samalla koen, että tämä on myös todellinen tunnustus kaikesta siitä työstä mitä meistä jokainen Byyrissä mukana ollut on jalkapallokulttuuriin eteen tehnyt, Nicolas Prieto jatkaa.

Veikkausliigaa voi seurata verkkosivujen www.veikkausliiga.com lisäksi Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa: @Veikkausliiga sekä Ruutu-palvelussa: Ruutu.fi

Lisää uutisia