AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.05 // 4.2.2021

Ilveksen Veteli: "Uskon roolini olevan iso keskikentällä"

Ilveksen Veteli: "Uskon roolini olevan iso keskikentällä"

Joona Veteli tunnetaan uhrautuvasta pelityylistään. (Kuva: Juha Tamminen)

Joona Veteli, 25, liittyi Ilveksen riveihin norjalaisesta Fredrikstad FK:sta vuoden 2019 lopulla.

Keskikenttäpelaaja on nyt yli vuosi myöhemmin iloisella mielellä.

– Paljon paremmin on nyt lähtenyt kausi käyntiin kuin viime vuonna. Olen pysynyt kunnossa ja meillä peli kulkee koko joukkueena. Itselleni on kertynyt tässä pari maalia ja pari maalisyöttöä, niin tosi hyvältä on tuntunut, Veteli kertoo Ilveksen sivuilla.

Ilveksellä on alla neljä voitokasta harjoitusottelua. Viimeksi kaatui FC KTP lukemin 3–2. Suomen Cupin pelit alkavat ensi lauantaina KuPSia vastaan.

– Viimeisimmässä pelissä KTP:tä vastaan teimme kolme maalia ja muutenkin ollaan oltu tehokkaita hyökkäyksessä. Tosin samalla meillä oli myös vaikeuksia varsinkin pallollisessa pelaamisessa. Ihan tyytyväinen ei siis voi olla.

– Kaikkia osa-alueita tietysti voi parantaa, mutta prässipelaaminen on ainakin vielä yksi kehityskohde. Pitää tunnistaa milloin isketään kiinni ja milloin tiputaan alemmas.

Viime kaudella Veteli pelasi keltapaidassa 11 ottelua Veikkausliigaa ja kolme Suomen Cupia. Tälle kaudelle tavoitteet ovat korkealla.

– Uskon roolini olevan iso keskikentällä. Meiltä on lähtenyt paljon viime kauden pelaajia muualle. Veikkaan olevani yksi tärkeimmistä pelaajista Ilveksessä tällä kaudella.

Lisää uutisia