AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2021

Hakan Auvinen valmiina Suomen Cupiin – ”Hyviä joukkueita vastassa”

Hakan Auvinen valmiina Suomen Cupiin – ”Hyviä joukkueita vastassa”

Eero-Matti Auvinen pitää Suomen Cupin lohkoa kovana. (Kuva: Jukka Jaskara / FC Haka)

Suomen Cup alkaa Veikkausliigan joukkueiden osalta lauantaina. FC Haka aloittaa oman urakkansa kohtaamalla IFK Mariehamnin.

Hakan alkutalven harjoitusottelut ovat nyt takanapäin ja edessä siintää Suomen Cupin lohkovaihe. Hakan kanssa samassa lohkossa pelaavat FC Inter, FC Honka ja IFK Mariehamn.

- Kova lohko ja hyviä joukkueita vastassa. Kun cup pelataan harjoituskaudella, niin monet joukkueet varmasti kokeilevat eri asioita eikä peli ole vielä valmista. Toisaalta cupissa taistellaan pisteistä ja peli on sitä myöten kovempaa eikä esimerkiksi vaihtoja voi tehdä ihan miten haluaa, Hakaan täksi kaudeksi siirtynyt Eero-Matti Auvinen toteaa seuran sivuilla.

Auvinen pelaa pääsääntöisesti topparina, mutta voi pelata myös laitapuolustajana. Harjoituspelien aikana hän on tullut jo hyvin sinuiksi topparikollegojen Niklas Fribergin ja Luiyi de Lucasin kanssa.

- Olen vasemmanpuoleisena topparina ja siinä on ollut turvallinen olo, kun pystyy luottamaan linjaamme. Vaatii vähän totuttelua vielä, mutta luottavaisin fiiliksin. Hyvin on mennyt ainakin tähän asti.

FC Hakan ja IFK Mariehamnin ottelu pelataan lauantaina 6.2. Eerikkilän Urheiluopistolla. Ottelu alkaa kello 15.00.

Lisää uutisia