AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 1.2.2021

FC Interin Mäki: "Mietitään asioita myös pidemmälle"

FC Interin Mäki: "Mietitään asioita myös pidemmälle"

Noah Nurmen sopimus kattaa useamman kauden. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter julkaisi maanantaina Noah Nurmen kauden 2023 loppuun asti kestävän sopimuksen.

Tämän sopimuksen myötä Interillä on tällä hetkellä kaikkiaan 23 edustusjoukkueen pelaajasopimusta. Interin tekninen johtaja Vesa Mäki näkee Nurmen sopimuksen osana seuran pidemmän aikavälin suunnitelmaa.

– Samalla kun joukkuetta rakennetaan tulevaan kauteen, niin toki seurassa mietitään asioita myös pidemmälle. Olemme saaneet talven aikana tehtyä lukuisia pidempiä sopimuksia sekä omien lahjakkaiden nuorten pelaajien kanssa, että myös muutaman muualta tulevan. Noahin lisäksi Elias Mastokankaan, Matias Tammisen, Roope Kantolan, Jan Heinosen, Markus Arsalon, Jasper Yrjaksen ja Ryan Mahutan pidemmät sopimukset antavat ennen kaikkea pelaajilla rauhan kehittyä ja samalla aikaa nousta isompaan rooliin liigajoukkueessamme. Näiden lisäksi meillä on kymmenkunta pidemmällä sopimuksella olevaa akatemiapelaajaa, joita seura tukee parhaalla mahdollisella tavalla edistääkseen heidän tavoitteitaan pelaajakehityksessä, Mäki toteaa Interin verkkosivuilla

– Toki Noah on osoittanut jo viime kaudella kuuluvansa liigatasolle ja tullee taistelemaan tänä vuonna peliajasta vielä viime kautta vahvemmin, Mäki lisää.

Lisää uutisia