AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.04 // 27.1.2021

Oskari Sallinen avasi maalitilinsä KuPS:ssa – ”Meillä on hyvä pöhinä päällä”

Oskari Sallinen avasi maalitilinsä KuPS:ssa – ”Meillä on hyvä pöhinä päällä”

Oskari Sallinen teki ensimmäisen maalinsa KuPS-paidassa.

Veikkausliigan pronssimitalijoukkueen Kuopion Palloseuran maalintekijätilastoihin lisättiin viime lauantaina jälleen uusi nimi. Keltamustaan siirtynyt keskikenttäpelaaja Oskari Sallinen teki ensimmäisen KuPS-maalinsa, kun AC Oulua vastaan pelattava harjoituspeli oli juuri päättymässä.

Sallinen onnistui maalinteossa pelin lisäajalla (90+2 min) ja Lippumäen hallissa pelattu ottelu päättyi kuopiolaisten 2-0-voittoon.

- Me rakensimme tilannetta ja pelasimme pallon laitaan, josta tuli keskitys. Se taisi olla Jiri Nissinen tai Urho Nissilä joka keskitti, pallo pomppi maalin eteen ja maalivahti taisi torjua, siitä pääsin puskemaan pallon sisään. Se on ensimmäinen maalini Kuopion Palloseuralle kolmannessa ottelussani. Pelasin joulukuussa JIPPO-pelissä ja nyt tammikuussa MP-pelissä, jossa tuli yksi syöttöpiste. Olen tehnyt edellisen maalini joskus FC Groningenissa, jossa tein kaksi maalia edustusjoukkueen harjoituspelissä joitain vuosia sitten, Sallinen muistelee KuPS:n sivuilla.

Sallinen saapui täksi kaudeksi takaisin Suomeen liittyen kuopiolaisjoukkueen riveihin. Hän on viihtynyt keltamustissa erinomaisesti ja valmistautuu tulevaan liigakauteen isoin odotuksin.

- Hyvin olen viihtynyt täällä. On mukava asua jälleen Suomessa. Hyvin olen päässyt sisään uuteen joukkueeseen ja tykkään niin kaupungista kuin seurasta. Meillä on hyvä pöhinä päällä ja hyvä tekemisen meininki. Me treenaamme kovaa ja joukkueen yhteispelaaminen menee koko ajan eteenpäin. Odotukset ovat positiiviset tulevasta sarjakaudesta. AC Oulu-pelistä jäi positiivinen fiilis ja oli mukava saada se maali siihen loppuun, Sallinen iloitsee hienon onnistumisensa johdosta.

Lisää uutisia