AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.04 // 26.1.2021

Vankkaa osaamista Huuhkajista - Antti Niemi HIFK:n valmennusryhmään

Vankkaa osaamista Huuhkajista - Antti Niemi HIFK:n valmennusryhmään

"Ana" tuo pitkän kokemuksensa HIFK-valmennukseen. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n kauden 2021 valmennustiimi täydentyy kovan luokan vahvistuksella seuran päästyä sopimukseen Antti Niemen kanssa.

Suomen A-maajoukkueessa maalivahtivalmentajana vuodesta 2010 lähtien työskennellyt Niemi tulee HIFK:ssa toimimaan valmentajana sekä kenttäpelaajien että maalivahtien parissa.

Mittavan kansainvälisen pelaajauransa jälkeen Niemi on seurajoukkuetasolla toiminut valmennustehtävissä HJK:ssa, FC Hongassa ja englantilaisessa Brightonissa, jossa hänen kollegoinaan olivat mm. HIFK:n päävalmentaja Joaquín Gómez sekä suomalaislegenda Sami Hyypiä. Hän on myös vastannut suomalaisen maalivahtivalmennuksen kehittämisestä valtakunnallisesti Palloliiton palveluksessa.

Niemi jatkaa työtään maajoukkueessa entiseen tapaan, mutta kertoo olevansa innoissaan mahdollisuudesta toimia samalla myös seuravalmennuksessa.

– Päävalmentaja Gómez on minulle tuttu mies jo vuosien takaa. Kun hän tuli IFK:hon, hän pyysi minulta apuja valmennukseen ainakin uuden projektin ensimmäisiksi viikoiksi. Parin viikon aikana olen huomannut, kuinka hyvältä päivittäinen valmennustyö jälleen on maistunut.

- Kun seura tarjosi sopimusta koko kaudeksi, oli siihen helppo tarttua. Näen tässä myös hyvän mahdollisuuden kehittyä lisää valmentajana, Niemi sanoo.

Lisää uutisia