AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.04 // 26.1.2021

"Loistavaa työtä maalivahtivalmennuksen parissa" - HIFK iloitsee Antti Niemen sopimuksesta

"Loistavaa työtä maalivahtivalmennuksen parissa" - HIFK iloitsee Antti Niemen sopimuksesta

Antti Niemellä on yhteistä taustaa Joaquín Gómezin kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK uutisoi tiistaina Antti Niemen liittymisestä joukkueen valmennusryhmään maajoukkuetehtäviensä ohella.

HIFK:n tuore päävalmentaja Joaquín Gómez on mielissään saadessaan jälleen tehdä yhteistyötä tutun kollegan kanssa. Taustaa kaksikolla on Brightonin valmennusryhmästä.

– Olen todella tyytyväinen siitä, että saimme Antin meidän tiimiin koko kaudeksi. Kun tulin tänne pari viikkoa sitten päävalmentajan rooliin ensimmäistä kertaa urallani, oli Antin läsnäolo harjoituksissa tärkeää minulle. Se helpotti aloitustani uudessa seurassa, kun minulla oli tuttu kaveri siellä tukena.

- Hän on erinomainen maalivahtivalmentaja ja tulee myös olemaan apuvalmentajani kentällä. Meillä on samanlaisia ajatuksia siitä, mihin haluamme viedä tätä seuraa, joten odotan tätä yhteistyötä erittäin paljon, Gómez toteaa.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström hehkuttaa Niemen meriittejä ja osaamista.

– Antti on Suomen kaikkien aikojen paras jalkapallomaalivahti, joka on pelaajauransa jälkeen tehnyt loistavaa työtä maalivahtivalmennuksen parissa. HIFK:ssa hän pääsee nyt toimimaan hieman aiempaa erilaisessa roolissa, kun hän tulee osallistumaan myös kenttäpelaajien valmennukseen.

- Antin myötä meidän tulevan kauden valmennustiimi on nyt lopullisessa kokoonpanossaan. Olen suunnattoman iloinen ja ylpeä siitä, että saimme hänet mukaan meidän seuran uuteen projektiin, kommentoi Lönnström .

Lisää uutisia