AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 22.1.2021

​Perinteiset kotkalaiset KTP ja Kotkan Klubi edelleen yhteistyössä

​Perinteiset kotkalaiset KTP ja Kotkan Klubi edelleen yhteistyössä

Kuva: Juha Tamminen

KTP:n kotiotteluiden yhteydessä kaudella 2021 on vahvasti mukana aiempien kausien takaa toinen perinteinen kotkalainen instituutio Kotkan Klubi.

Alun perin herrojen keskusteluklubiksi perustettu Kotkan Klubin yhdistys aloitti toimintansa peräti jo vuonna 1875. Kirkkokatu 2:ssa edelleenkin sijaitseva ravintolarakennus valmistui vuonna 1927, joka on sattumoisin myös KTP:n perustamisvuosi.

Syyskuussa 2016 yrittäjäpariskunta Niina Utter ja Niko Löyttynen alkoivat luotsaamaan pari vuotta tyhjillään seissyttä ravintolaa. Nykyään Kotkan Klubin tarjontaan kuuluu niin arkilounas, viikonlopun á la carte, sunnuntaibrunssi, catering-palvelut kuin yksityistilaisuudet.

KTP:n peleissä Kotkan Klubi on tullut tutuksi erityisesti VIP-vieraille monen kauden ajan. Yhteistyö jatkuu myös kaudella 2021, kun Kotkan Klubi toimittaa ruokatarjoilut VIP-tiloihin jokaiseen KTP:n Veikkausliigan kotiotteluun. Myös muita vaihtuvia seudun ravintoloita on mukana toiminnassa.

- Yritämme etsiä vielä lisää kumppaniravintoloita ja suunnitella yhdessä esimerkiksi vaihtuvia teemoja eri otteluihin, Niina Utter kertoo.

Ravintoloita ja urheiluseuroja kurittanut korona vaikuttaa kuitenkin edelleen vahvasti ja täytyy katsoa sen tilanteen kehittymistä. Toiveissa on tietenkin, että ottelutapahtumat pystytään ensi kesänä järjestämään jo mahdollisimman normaalisti.

KTP:n pelaajat ovat tuttu näky Kotkan Klubin salissa lounasaikaan, kun aamu- ja iltapäivätreenien välissä on hyvä käydä tankkaamassa. Kotkan Klubi onkin valinnut jopa kaksi kummipelaajaa itselleen.

- Matias Lindfors ja David Ramadingaye ovat jo muutenkin meidän kanta-asiakkaita, joten valinta oli helppo tehdä. Vaikka muun muassa lapseni kummi Johannes Laaksonen käy täällä myös ahkerasti.

Ravintola saakin positiivista näkyvyyttä usein pelaajien sosiaalisen median tileillä ja Utter kokee, että kummipelaajat ovat hyvät kasvot heidän yritykselleen.

Lisää uutisia