AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 22.1.2021

"Hyvä harjoitusviikko takana" - SJK kohtaa Ilveksen lauantaina

"Hyvä harjoitusviikko takana" - SJK kohtaa Ilveksen lauantaina

Ilves ja SJK kohtaavat Pirkkahallissa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pelaa talven toisen harjoitusottelunsa lauantaina, kun se matkustaa Pirkkahalliin Tampereen Ilveksen vieraaksi.

SJK pelasi talven ensimmäisen harjoitusottelun viime lauantaina Wallsport Areenalla, kun se kohtasi FC Hakan. Ottelussa SJK käytti peräti 21 pelaajaa ja sivussa oli vielä koronakaranteeneissa olevat ulkomaalaisvahvistukset sekä muutama muu pelaaja. Pelissä oli myös mukana paljon SJK Akatemian nuoren pelaajaryhmän pelaajia. Akatemia pelaa oman harjoitusottelun sunnuntaina Pietarsaaressa Jaroa vastaan, mutta nuoria pelaajia lähtee mukaan paljon myös Tampereelle.

– Meillä on hyvä harjoitusviikko takana, joten siinä mielessä positiivisin mielin mennään otteluun. Ainoa ehkä vähän negatiivinen asia on, että joudumme vähän väkisin peluuttamaan nyt joitain pelaajia enemmän, kuin olimme ajatelleet. Jotkut siis joutuvat jo ottamaan isoja minuutteja, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

– Mutta joka tapauksessa, meillä on hyvä harjoitusviikko takana, ja kiva mennä pelaamaan, kun saatiin jo tuo ensimmäinen pelikin alta pois. Nämä on tärkeitä pelejä, että saadaan pelituntumaa pelaajille ja totuttaudutaan sitä 90 minuuttia kohti.

Nyt tulevaan otteluun SJK saa mukaan uutena mukaan liittyvän Gustaf Backalidenin, mutta samalla pikkukolhujen vuoksi tai varotoimenpiteenä, saattaa sivussa olla muutama pelaaja. Varmuudella pelin missaa ainakin Ville Tikkanen, joka loukkaantui ensimmäisessä ottelussa. Vasta maahan tulleet ja koronakaranteenissa olleet Emmanuel Ledesma, Ariel Tuco Ngueukam ja Nikko Boxall eivät ole vielä tällä viikolla peleissä mukana.

– Meillä on myös täysin omat pelilliset tavoitteet ottelussa, ja olemme menneet omaa peliä tällä viikolla paljon eteenpäin. Eli olen tyytyväinen ylipäätään tähän viikkoon.

Ottelu Pirkkahallissa alkaa lauantaina kello 14.30 ja se pelataan suljetuin ovin.

Lisää uutisia