AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.03 // 22.1.2021

​Henri Toivomäki innolla taas KuPS:ssa – "Kovaa on menty ja viikot vain kovenevat"

​Henri Toivomäki innolla taas KuPS:ssa – "Kovaa on menty ja viikot vain kovenevat"

Henkka Toivomäki palasi KuPS:aan kahden vuoden tauon jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Puolustaja Henri Toivomäki on jälleen Kuopiossa ja valmistautuu kauteen 2021 KuPS:n kanssa.

"Henkka" siirtyi mestarijoukkue HJK:sta täksi kaudeksi KuPS:aan, jossa pelasi yhden sarjakauden 2018 ja kolmekymmentä liigapeliä. Tuttuun seuraan on ollut helppo tulla uudelleen.

- On tosi mukava tulla tänne takaisin. Tänne on helppo tulla, kun tuntee joukkueen pelaajia entuudestaan ja tietää miten homma täällä toimii. Kaupunki on tuttu ja viimeksikin viihdyin täällä tosi hyvin, puolustaja iloitsee.

KuPS on saavuttanut Veikkausliigassa neljä peräkkäistä mitalisijaa ja tavoittelee hyvää sarjasijoitusta tulevallakin liigakaudella. Seuran jokapäiväinen toiminta on tehnyt Toivomäkeen vahvan vaikutuksen.

- Seura on mennyt koko ajan eteenpäin ja toiminta on kehittynyt vielä entistäkin enemmän eteenpäin. Elämä rullaa ennallaan, ihmiset ovat sosiaalisia, täällä on hyvä meininki ja ilmapiiri on positiivinen.

- Joukkue on hyvä jengi, joukkueessa on tosi hyviä yksilöitä ja nuoret pelaajat ovat kantaneet tosi hyvin itseään. Sen ansiosta meidän treenivuotemme on alkanut hyvin, eikä ensimmäisillä viikoilla ole tarvinnut takerrella. Kovaa on menty ja viikot vain kovenevat ja me pelaamme myös joka viikko, mikä on hyvä asia, Toivomäki muistuttaa.

Puolustaja seurasi KuPS-joukkueen peliotteita isolla mielenkiinnolla viime kauden aikana.

- Kyllä tuli seurattua pääasiassa videoiden kautta. KuPS oli hyvä ja tosi laadukas joukkue ja kaikesta näki, että pelaajat ovat monta vuotta pelanneet hyvin yhteen. Joukkue oli ehkä hieman suoraviivaisempi kuin aiemmin. Kauden lopussa näkyi pientä väsymystä ja pelaajilla oli varmasti rankka vuosi kaikkine matkustamiseen, Toivomäki arvioi päättynyttä KuPS:n pronssimitalikautta.

Lisää uutisia