AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2021

KuPS:n Viljami Aittokoski löytänyt maalijyvän - tavoitteet kaudelle korkealla

KuPS:n Viljami Aittokoski löytänyt maalijyvän - tavoitteet kaudelle korkealla

Viljami Aittokoski on osunut jo kahdesti talvikaudella.

KuPS:n keskikenttäpelaaja Viljami Aittokoski pelasi viime kaudella Kakkosta KuFussa, mutta nyt tavoite on asetettu Veikkausliigaan.

Kauden alku on ainakin lupaava, sillä Aittokoski pääsi viime lauantaina nautiskelemaan jälleen maalinteosta. Aittokoski viimeisteli toisella puoliajalla KuPS-joukkueen kolmannen osuman sinetöiden 3-0-voiton ykkösen seurasta Mikkelin Palloilijoista. Harjoituspeli pelattiin Lippumäen jalkapallohallissa.

- Me pidimme palloa hallussa ja laidasta tuli keskitys. Pallo pomppi maalilla ja putosi eteeni. Pääsin vetämään hyvän vastapallon alanurkkaan. Tämä on toinen maalini seuran edustusjoukkueessa, tein ensimmäisen maalini viime joulukuussa JIPPO-pelissä joulukuun harjoitusjakson päätöksessä, Aittokoski kertoo.

KuPS voitti 19.12.2020 pelatun harjoituspelin 2-0 ja Viljami viimeisteli silloin ottelun jälkimmäisen osuman. Onnistumiset ovat tuntuneet hienolta.

- Kun ensimmäiset KuPS-maalit tulevat peräkkäin ja näin lähellä toisiaan, ne molemmat muistaa kyllä erityisen hyvin, pelaaja iloitsee.

Aittokoski harjoitteli viime vuonna Veikkausliigajoukkueen treenivahvuudessa ja pelasi koko kauden Kakkosessa KuFun riveissä vahvoin ottein. PK-37:n kasvatti on pelannut yhteensä 13 nuorisomaaottelua Suomi-paidassa (3 U16, 8 U17, 2 U18) ja oman liigadebyytin toteutuminen on taitopelaajan seuraava tavoite.

Lisää uutisia