AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.03 // 20.1.2021

Markus Uusitalo lainalle FC Hongasta HIFK:hon

Markus Uusitalo lainalle FC Hongasta HIFK:hon

Markus Uusitalo siirtyy lainalle HIFK:hon. (Kuva: Juha Tamminen)

Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon. Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina.

Uusitalo on kaksinkertainen Suomen mestari HJK:sta, jossa hän pelasi yhteensä neljä kautta vuosina 2016-2019. Viime kaudeksi maalivahti palasi kasvattajaseuransa FC Hongan vahvuuteen. Hän pelasi kuusi Veikkausliigan ja neljä Suomen Cupin ottelua espoolaisseuran maalilla kauden 2020 aikana.

– Viime kauden jälkeen oli puhetta siitä, että haluaisin lainalle jonnekin jossa olisi mahdollista saada enemmän vastuuta. Juttelin valmentajien ja johdon kanssa HIFK:ssa, ja tämä vaihtoehto kuulosti hyvältä. HIFK on aina ollut kovaa työtä tekevä porukka kun olen pelannut heitä vastaan. Tavoitteenani on ottaa paljon vastuuta ensi kaudella ja olla yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, Uusitalo kommentoi Hongan sivuilla.

– Markus Uusitalon lainaaminen meille on meidän uuden projektin mukainen valinta, jossa nuorelle pelaajalle annetaan mahdollisuus nousta uudelle tasolle. Hän saa jo Suomen Cupissa ensimmäisen mahdollisuutensa näyttää osaamistaan meidän tolppien välissä, sanoo HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Lisää uutisia