AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.03 // 20.1.2021

Avausmaalinsa KuPS:lle tehnyt Taneli Heiskanen: "Veikkausliigadebyytti ehdoton tavoite"

Avausmaalinsa KuPS:lle tehnyt Taneli Heiskanen: "Veikkausliigadebyytti ehdoton tavoite"

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran edustusjoukkueen maalintekijätilastoihin lisättiin viime lauantaina kokonaan uusi nimi.

Hyökkääjä Taneli Heiskanen onnistui maalinteossa Lippumäen jalkapallohallissa pelatussa harjoituspelissä, jossa Mikkelin Palloilijat kukistui 3-0. Heiskanen onnistui maalinteossa toisen puoliajan alussa.

- Me pyöritimme palloa hyvin ja saimme oikealle laidalle ylivoiman. Saku Savolainen keskitti maalille ja Arttu Heinonen pääsi puskemaan palloa. Maalivahti torjui sen eteensä ja pääsin käsiksi kakkospalloon, jonka laitoin sisään. Se on ensimmäinen maalini seuran edustusjoukkueessa.

- Se on ikimuistoinen ja on tärkeää saada ensimmäinen maali, sillä sen muistaa aina, Heiskanen iloitsee.

Kuopiolaisseura on ollut kautta aikojen tunnettu laajasta ja vahvasta nuorisotyöstään. Uusia taitavia pelimiehiä on nytkin kasvamassa pelimiehen mittoihin seuran ammattitaitoisen valmennuksen johdolla ja myös Taneli tähtää oman Veikkausliigadebyytin toteutumiseen keltamustassa peliasussa.

- Se on ehdottomasti omana tavoitteenani. Liigajoukkueessa on tosi hyvä henki ja me harjoittelemme hyvin. Ilmapiiri on hyvä. Pelasin viime vuonna kakkosessa KuFun joukkueessa ja tein sarjassa viisi maalia, seuran oma kasvatti kertoo.

Lisää uutisia