AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 19.1.2021

"Vastauksia kysymyksiin" - HIFK:n avausviikko Joaquín Gómezin johdolla päättyi otteluun

"Vastauksia kysymyksiin" - HIFK:n avausviikko Joaquín Gómezin johdolla päättyi otteluun

HIFK teki kokeiluja VJS:aa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n ensimmäinen harjoitusviikko uuden valmennusjohdon alaisuudessa päättyi yksityiseen harjoituspeliin Kakkosessa pelaavaa VJS:n joukkuetta vastaan sunnuntaina.

Pelin päätarkoituksena oli antaa päättyneellä viikolla mukana olleille testipelaajille näytön paikan. HIFK johti ottelua tauolla maalein 0-1, mutta VJS voitti pelin lopputuloksella 2-1.

– Peluutimme meidän omia sopimuspelaajia ensimmäisellä puoliajalla ja johdimme peliä tauolle mentäessä. Puoliaika antoi heille arvokasta pelituntumaa heti ensimmäisen joukkueharjoitteluviikon päätteeksi.

- Oli myös hienoa nähdä kentällä niitä elementtejä, joita olemme harjoitelleet yhdessä. VJS-peli ja ensimmäinen yhteinen viikko antoivat meille vastauksia moniin kysymyksiin, sanoo HIFK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Ottelun toinen jakso oli HIFK:n kannalta enemmän mahdollisten uusien pelaajien katsastamista.

– Toiselle puoliajalle vaihdoimme sitten testipelaajiamme kentälle ja annoimme heille mahdollisuuden. Muutaman kanssa jatkamme tälläkin viikolla, mutta toisen puoliajan tulos ja peliesitys osoitti usean pelaajan osalta, ettei taso ole tarpeeksi korkea pelatakseen meillä. Tällä viikolla meillä on viime viikkoa vähemmän testipelaajia mukana harjoituksissa.

- Jatkamme joukkueen rakentamista siten, että meillä on kasassa kilpailukykyinen joukkue kilpailullisten pelien alkaessa, Gómez toteaa.

HIFK on samalla linjannut, ettei muiden kuin seurakumppanuusverkoston kautta tulleiden testipelaajien nimiä kerrota julkisuuteen. Koska testipelaajia on uuden kauden alkuvaiheessa runsas määrä mukana joukkueen ringissä, emme myöskään tarkemmin uutisoi lähiaikojen yksityisistä harjoituspeleistä. HIFK pelaa toisen harjoituspelin ilman yleisöä tulevana viikonloppuna.

Lisää uutisia