AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 19.1.2021

Joel Untersee HJK:n tuorein vahvistus

Joel Untersee HJK:n tuorein vahvistus

HJK:n ryhmä täydentyi mielenkiintoisella pelaajalla. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ja Sveitsin liigassa FC Luganoa viimeksi edustanut Joel Untersee, 26, ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa kauden 2021.

Sopimus allekirjoitettiin HJK:n verkkosivujen mukaan sen jälkeen, kun lääkärin tutkimukset Mehiläisessä oli tehty.

– Joel on hyvässä peli-iässä oleva, taktisesti ja teknisesti laadukas pelaaja, joka on saanut hyvän koulutuksen laitapuolustajan paikalle. Hän pystyy pelaamaan molemmilla puolilla ja tuo tasapainottavan vaihtoehdon puolustuslinjaan, kertoo urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula HJK:n verkkosivuilla.

Untersee on syntynyt Etelä-Afrikassa, ja hänellä on myös Sveitsin kansalaisuus. Hän on pelannut FC Zürichin ja Juventuksen nuorisojoukkueissa sekä Juventuksen reservijoukkueessa.

Aikuisten tasolla hän omaa kokemusta sekä Italian Serie B:stä että Sveitsin liigasta. Juventuksesta hän pelasi lainasopimuksella kauden 2016–17 Bresciassa sekä kauden 2017–18 FC Empolissa, johon hän siirtyi pysyvästi kauden 2018 aluksi, josta hän jatkoi lainasopimuksella FC Zürichissä. Viimeksi hän edusti FC Luganoa 2020.

Sveitsin nuorisomaajoukkueita Untersee on edustanut U15–U21 joukkueissa.

– Olen todella innoissani tästä sopimuksesta. Tuskin maltan odottaa, että pääsen harjoittelemaan joukkueen mukana. Nähdään matseissa, iloitsee Untersee.

Lisää uutisia