AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 19.1.2021

FC Inter vahvisti myyntiosastoaan

FC Inter vahvisti myyntiosastoaan

Kuva: Juha Tamminen

Mikko Alapappila on aloittanut FC Interin myyntineuvottelijana.

Viime vuoden loppuun asti seuran myynnistä vastanneen Jyrki Hongiston siirryttyä uusien haasteiden pariin, ottaa Alapappila vastuulleen niin nykyiset kumppanuudet kuin myös uusien asiakkaiden hankinnan.

Lapsesta asti jalkapalloa tiiviisti seurannut Alapappila on innoissaan uudesta työnkuvastaan.

– Upeaa saada yhdistää kolme intohimoani: myynti, markkinointi ja jalkapallo. On hienoa päästä mukaan turkulaiseen jalkapalloseuraan ja kehittää samalla sekä seuraa että itseäni jatkuvasti. Suuri tavoitteeni on nostattaa urheilua Suomessa ja mikä sen parempi työtehtävä onkaan, kuin päästä kehittämään suurta jalkapalloseuraa, jonka identiteetteihin kuuluu jalkapallon mahdollistaminen jokaiselle.

– Viikonpäivät ovat nyt vierähtäneet uudella työpaikalla ja olen saanut todella lämpimän vastaanoton pakkasasteista huolimatta. Vaikeista hetkistä huolimatta, muistetaan heiluttaa sinimustaa lippua korkealla, Alapappila toteaa Interin sivujen mukaan.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki on tyytyväinen Alapappilan liittyessä Interiin.

– Hienoa saada Mikko mukaan tiimiimme ja viemään seuraa eteenpäin. Uusi henkilö tuo mukanaan aina myös uusia näkemyksiä ja ideoita, mikä on tietysti tervetullutta, sanoo Mäki.

– Samalla haluan vielä esittää koko seuran puolesta suuret kiitokset Jyrkille Interin eteen tekemästäsi työstä ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaan, lisää Mäki.

Lisää uutisia