AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 17.1.2021

​Vahid Hambo odottaa paljon kaudelta – "Toivottavasti asiat kääntyvät parempaan Maarianhaminassa"

​Vahid Hambo odottaa paljon kaudelta – "Toivottavasti asiat kääntyvät parempaan Maarianhaminassa"

Vahid Hambo hakee uutta nostetta IFK Mariehamnista. (Kuva: Juha Tamminen)

Hyökkääjä Vahid Hambon siirtyminen IFK Mariehamnin riveihin saattoi olla monelle yllätys, mutta siirron takana on selvät syyt.

Hambo on viime vuosien aikana vaihtanut seuraa tiuhaan tahtiin, eikä tämä 25-vuotiaan kärkimiehen mielestä ole koskaan ideaalitilanne.

- Ei ole helppo vaihtaa seuraa niin usein, koska aina vie aikaa sopeutua. Takana on nyt 2-3 vaikeaa vuotta ja toivon, että täällä asiat nyt täällä muuttavat parempaan, Hambo sanoi Ålands Radiolle.

- Ajattelin, että tämä olisi rauhallinen paikka, jossa voin keskittyä vain jalkapalloon. Tämä tuntui yksinkertaisesti parhaalta vaihtoehdolta.

Takana on vuosia ulkomailla ja otteluita Veikkausliigassakin neljässä seurassa ennen IFK Mariehamnia. Hambo uskoo, että kokemukset voi kääntää edukseen.

- Uskon että kokemukset eri puolilta ovat tehneet minut vahvemmaksi. Muutama vuosi olisin saattanut ilmoittaa, että antaa olla, en harjoittele ulkona lumisella kentällä. Olen nähnyt kaikenlaisia olosuhteita ja loppujen lopuksi on vain itsestä kiinni, miten asiat otat ja niihin suhtaudut.

- Olen nyt vanhempi ja tiedän, että kaikki on kiinni vain itsestä.

Lähde: Ålands Radio
Lisää uutisia