AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 17.1.2021

​Nikolai Alho lupailee vielä joskus paluuta HJK-paitaan – "Pelkkää rakkautta seuraa kohtaan"

​Nikolai Alho lupailee vielä joskus paluuta HJK-paitaan – "Pelkkää rakkautta seuraa kohtaan"

Nikolai Alholla on HJK-taustaa 7-vuotiaasta asti. (Kuva: Juha Tamminen)

Erinomaisen kauden niin HJK:ssa kuin Huuhkajissa pelannut Nikolai Alho siirtyi alkavaksi kaudeksi MTK Budapestiin Unkariin.

Alho on nyt 27-vuotias ja pelannut valtaosan urastaan juuri HJK:ssa, josta tilillä on viisi mestaruuttakin. Nyt edessä on uusi haaste, mutta Alho vihjaa vielä palaavansa kasvattajaseuraansa.

- Unelmani olisi lopettaa ura HJK:ssa ja voittaa vielä kerran mestaruus. Minulla on pelkkää rakkautta seuraa kohtaan. Paljon on kuitenkin vielä tekemistä, jotta päästään Mälmön ja Kööpenhaminan kokoisiksi, Alho viittaa Pohjolan suurseuroihin Palloliiton verkkosivujen haastattelussa.

Alho sanoo suoraan, että tavoitteita uralla riittää vielä paljon. Pikkupojan haaveet ovat toteutuneet, mutta uusia on tullut tilalle.

- Pikkupoikana aina unelmoin siitä, että pääsisin HJK:n kanssa europeleihin ja pelaamaan Suomen paidassa. Molemmat ovat toteutuneet.

- Olen ihmisenä tosi kunnianhimoinen ja uskon siihen, että roolini tulee vielä nousemaan maajoukkueessa. En ole enää mikään nuorukainen ja haluan päästä pelaamaan. On paljon asioita, mitä haluan vielä saavuttaa. Haluan päästä EM-joukkueeseen ja myös pelaamaan kisoissa.

Lisää uutisia