AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 16.1.2021

Testipelaajilta hyvät näytöt Hakalle - "Halua olisi pitää molemmat"

Testipelaajilta hyvät näytöt Hakalle - "Halua olisi pitää molemmat"

"Teme" näki paljon positiivista lauantain ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio näki paljon positiivista lauantaisessa 2-1-voittoon päättyneessä harjoitusottelussa SJK:ta vastaan.

Molemmilla joukkueilla oli vielä joitain poissaoloja kokoonpanoissa ja muutoinkin ottelussa nähtiin paljon erilaisia kokeiluja harjoitusottelulle tyypilliseen tapaan. Kolmeen osaan jaettu peliaika antoikin tähän hyvät mahdollisuudet.

– Tosi positiivinen kuva jäi pelistä. Siinä oli paljon juttuja, joita oltiin viikolla harjoiteltu, totesi päävalmentaja Teemu Tainio tyytyväisenä omiensa esitykseen.

Hakan ensimmäisestä maalista vastasi ensimmäisellä jaksolla testipelaaja Mohamed Hussein ja syötön maaliin tarjosi Maximus Tainio. SJK nousi vielä toisella jaksolla tasoihin Joonas Lepistön toimesta, mutta koskilaisten voittomaalin iski Hakajuniorien kasvatti, tälle kaudelle sopimuksen tehnyt nuori Oiva Laaksonen ottelun viimeisellä kolmikymppisellä.

Husseinin lisäksi testipelaajista mukana oli myös hollantilainen Youri Loen. Tainio oli tyytyväinen molempien pelimiesten esitykseen.

– Molemmat esiintyivät hyvin edukseen. Halua olisi pitää molemmat pelaajat.

Muutoinkin valmentaja jakoi pelistä positiivista palautetta joukkueelle.

– Viime aikoina olen peräänkuuluttanut dynaamisuutta hyökkäyksissä ja nyt sitä näkyi. Linjojen taakse oli menijöitä ja pystyimme luomaan useampia hyvin maalipaikkoja.

– Kyllä siinä joku sai jo 90 minuuttia pelata. Hyvä, juttu oli myös se, että selvisimme pelistä ilman isompia kolhuja, Tainio iloitsee.

Onnistuneen harjoitusottelun jälkeen on paluu arkeen ja edessä on normaali treeniviikko, minkä päätteeksi Haka kohtaa Helsingin Jalkapalloklubin lauantaina.

Tainio myös paljastaa, että tulevalle viikolle on tiedossa lisää testipelaajia niin Suomesta, kuin ulkomailtakin. Se, nähdäänkö näitä tulevassa harjoitusottelussa, jää vielä lauantaihin asti odottamaan.

Lisää uutisia