AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 16.1.2021

Hakan Bushue tyytyväinen harjoitusten alkuun – ”Asenne on kaikilla hyvä”

Hakan Bushue tyytyväinen harjoitusten alkuun – ”Asenne on kaikilla hyvä”

Jacob Bushue ja Haka pelaavat vuoden ensimmäisen harjoituspelinsä lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka palasi viime viikolla harjoituksiin ja parin viikon harjoitusjaksolla on menty kapteeni Jacob Bushuen mukaan vauhdilla.

- Harjoitukset ovat alkaneet hyvin. Olemme menneet kovaa, sillä haluamme olla hyvässä kunnossa heti alusta saakka. Kahdesti viikossa meillä on kaksi harjoitusta päivässä ja meno on ollut intensiivistä. Pelaajat ovat kuitenkin vastanneet intensiivisyyteen hyvin ja asenne on kaikilla hyvä, Bushue valottaa Hakan sivuilla.

Haka on talven aikana vahvistanut joukkuettaan, kun Mika Hilander teki sopimuksen heti viime kauden jälkeen ja talven aikana nimensä sopimuspapereihin ovat allekirjoittaneet Eero-Matti Auvinen, Jesse Huhtala, Janne-Pekka Laine ja viimeisimpänä Aatu Hakala.

- Uudet pelaajat näyttävät hyviltä. Mielestäni he ovat päässeet hyvin sisään joukkueeseen ja meillä onkin sellainen ryhmä, johon pääsee mukaan helposti. He ovat tuoneet mukaan uusia asioita ja uusia ominaisuuksia niille osa-alueille joihin tarvitsimme. Kaikki näyttää tällä hetkellä hyvältä.

Parin viikon harjoitusrupeama huipentuu lauantaina pelattavaan harjoitusotteluun, kun Haka kohtaa vieraskentällä SJK:n.

- Oli peli mikä tahansa, niin haluamme voittaa. Se on ykkösjuttu. Varmasti tulemme pelin aikana kokeilemaan eri juttuja ja eri ryhmityksiä.

Bushuen mukaan harjoituksissa on hiottu erityisesti puolustuspelaamista kuntoon.

- Ei meillä ainakaan vielä ole taktisesti mitään suurempia uudistuksia, mutta olemme keskittyneet paljon puolustuspelaamiseen. Päästimme viime kaudella liian monta maalia ja siihen olemme kiinnittäneet huomiota.

SJK:n ja Hakan välinen ottelu alkaa Seinäjoella kello 14.30. Ottelu pelataan ilman yleisöä.

Lisää uutisia