AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 15.1.2021

Hakalla kaksi testipelaajaa lauantain SJK-ottelussa

Hakalla kaksi testipelaajaa lauantain SJK-ottelussa

Haka matkaa SJK:n vieraaksi lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka matkustaa lauantaina Seinäjoelle vuoden 2021 ensimmäiseen harjoitusotteluun, missä vastaan asettuu Pohjanmaan ylpeys Seinäjoen Jalkapallokerho.

Koskilaisjoukkue on valmentaja Teemu Tainion mukaan vetänyt tiiviin ja rankan kahden viikon treenijakson, minkä päätteeksi on hyvä päästä katsastamaan missä mennään.

– Mukava päästä pelaamaan, kun on kaksi viikkoa saatu vetää kovalla tahdilla. Meillä on nyt muutama testipelaaja mukana, mutta ihan kahta kentällistä ei kuitenkaan saada kasaan.

Testipelaajilla päävalmentaja viittaa hollantilaiseen keskikenttämieheen Youri Loeniin, sekä suomalais-somalialaiseen laitahyökkääjä Mohamed Husseiniin. Lisäksi joukkueen mukana on joulukuun harjoitusottelussa voittomaalin tehnyt nuori hyökkääjä Miro Salminen, joka treenaa Hakan mukana, mutta tulee ainakin vielä tällä kaudella pelaamaan miesten kakkosessa Nurmijärven Jalkapalloseuran riveissä.

Tällä hetkellä 19 sopimuspelaajan Haka on testipelaajista riippumatta matkassa "vain" 20 pelaajalla, sillä Henri Malundama on estynyt varusmiespalveluksestaan johtuen ja lisäksi Samuel Chidi on sovitusti vapaalla tämän viikon ajan.

Tainio kertoo, että joukkueessa on viimeisen viikon aikana käytä paljon läpi puolustuspelaamista ja nyt on hyvä päästä näkemään, että mitä on saatu aikaiseksi.

– Peliaikahan tulee olemaan kolme kertaa 30 minuuttia, mikä antaa hyvän mahdollisuuden testata eri taktiikoita ja ryhmityksiä.

Ottelu Wallsport Areenalla alkaa kello 14.30 ja se pelataan suljetuin ovin. Kamppailua voi seurata kuitenkin suorana lähetyksenä SJK:n YouTube-kanavalta.

Lisää uutisia