AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 15.1.2021

"Aika paljon vaihdellaan" - SJK hakee ottelutuntumaa lauantaina Hakaa vastaan

"Aika paljon vaihdellaan" - SJK hakee ottelutuntumaa lauantaina Hakaa vastaan

Honsu joukkoineen saa Hakan vieraaksi. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK avaa pre-seasonin myös otteluiden merkeissä, kun lauantaina Wallsport Areenalla vastaan asettuu FC Haka.

Lauantaina pelattava ottelu on SJK:lle ensimmäinen harjoitusottelu tänä talvena. Aivan kaikkia pelaajia ei ole vielä mukana, koska osa on armeijassa ja osa odottaa vielä koronakaranteenin loppumista. Esimerkiksi SJK:ssa jatkava Emmanuel Ledesma on jo Seinäjoella, mutta karanteenissa vielä pitkälle ensi viikkoon.

– Hyvä on fiilis. Meillä on täällä hyvät olosuhteet harjoitella, vaikka pakkanen paukkuu ulkopuolella. Hyvä harjoitusviikko menossa. Edelleen odotellaan ulkomaalaispelaajia mukaan karanteeneista. Hope Akpan ja Jake Jervis ovat kuitenkin jo mukana.

- Mukana on myös akatemiapelaajia, kuten Valtteri Olsbo, Nooa Laine ja Oliver Günes. Silleen nuorta verta tulee olemaan lauantaina myös kehissä, kertoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Ottelu pelataan hiukan poikkeuksellisella peliajalla - tai lähinnä sen jaottelulla.

– Pelaamme kolme kertaa 30 minuuttia, että saadaan siihen semmoinen sopiva rytmitys. Pelaajat eivät ole vielä valmiita vetämään 90 minuuttia. Tuskin nähdään keltään vielä täysiä minuutteja. Aika paljon vaihdellaan, mutta ajoitetaan ne niihin pienille tauoille, "Honsu" ennakoi.

Ottelu pelataan suljetuin ovin.

Lisää uutisia