AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 13.1.2021

Otso Virtanen jatkosopimukseen - jo viides kausi KuPS:ssa edessä

Otso Virtanen jatkosopimukseen - jo viides kausi KuPS:ssa edessä

Otso Virtanen on jo pitkään ollut KuPS:n runkopelaajia. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS vahvistaa ennestään vahvaa maalivahtiosastoaan, kun Otso Virtanen jatkaa kuopiolaisjoukkueen riveissä myös kaudella 2021.

Veikkausliigan kärkitorjujiin kuuluva 26-vuotias Virtanen aloittaa jo viidennen sarjakautensa Keltamustan riveissä.

166 Veikkausliigaottelua pelannut Virtanen on ollut äärimmäisen tärkeä palanen Kuopion Palloseuran viime vuosien menestystarinaa. 196-senttinen maalivahti on johdottanut torjunnoillaan Keltamustan mitaleilla jokaisella Kuopiossa torjutulla kaudella ja nollapelejä on kertynyt 27 kappaletta.

Kuopion Palloseuran maalivahtiosasto tulee olemaan kaudella 2021 vahva. Tulevalla kaudella Otso Virtanen muodostaa KuPS:n torjujakaksikon itävaltalaisen Johannes Kreidlin kanssa. Kova kilpailutilanne ykkösvahdin paikasta on KuPS:n maalivahtivalmentaja Jori Särkän mukaan pelkästään hyvä asia:

- Haluamme olla tulevallakin pelikaudella mahdollisimman laadukas joukkue ja halusimme myös kaksi mahdollisimman hyvää maalivahtia. Toivottavasti pojat aiheuttavat valmennukselle positiivisen ongelman siitä, kumpiko pelaa milloinkin, Särkkä miettii.

KuPS-miehistö on keskellä isoa muutosprosessia. Virtasen jatkosopimus on maalivahtivalmentaja Särkän mielestä tärkeää myös jatkuvuuden kannalta:

- Jalkapallossa kaivataan jatkuvuutta. Nyt kun joukkueen pelaajisto kokee isojakin muutoksia, tällaiset jatkosopimukset ovat tärkeitä. Otso on myös äärettömän luotettava torjuja. Hän ei tee virheitä ja hän pystyy toteuttamaan sovittua taktiikkaa ja pelitapaa, Särkkä kertoo suojatistaan.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia