AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.02 // 13.1.2021

​Arttu Auranen siirtyy FC Lahdesta Ykkösen PK-35:n riveihin

​Arttu Auranen siirtyy FC Lahdesta Ykkösen PK-35:n riveihin

Arttu Auranen vaihtaa PK-35:n punamustiin väreihin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahdessa päättyneellä kaudella pelannut keskikenttämies Arttu Auranen siirtyy Ykköseen ja PK-35:n paitaan.

Kauden 2020 alla FC Espoosta FC Lahteen siirtyneen 21-vuotiaan Aurasen vastuu Veikkausliigassa jäi varsin vähiin. Auranen pääsi kolmessa Veikkausliigaottelussa kentille loppuhetkillä ja RoPSia vastaan mies onnistui myös maalinteossa vain hetken kentällä ollessaan.

- Olihan se kiva bonus tuolle kaudelle. Se oli siisti juttu ja voi nyt ainakin sanoa, että Veikkausliigassa on maali tehtynä. Toivottavasti niitä tulee tulevina vuosina kuitenkin lisää, Auranen miettii.

Odotukset tulevalle kaudelle Ykkösen nousijajoukkueessa ovat korkealla.

- Täällä tuntuu olevan aika hyvä meininki päällä ja koen, että tämä on omalle kehittymiselleni juuri sopiva askel. Meillä on hyvä yhdistelmä nuorempia ja kokeneempia pelaajia ja hyvä kilpailu pelipaikoista.

Lisää uutisia