AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 12.1.2021

Matias Paavola jatkaa KTP:ssa - "Hienoa päästä pelaamaan Veikkausliigaa kasvattajaseurassa"

Matias Paavola jatkaa KTP:ssa - "Hienoa päästä pelaamaan Veikkausliigaa kasvattajaseurassa"

Matias Paavola oli isossa roolissa viime kauden ratkaisuottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP:n Veikkausliiganousun sankareihin kuuluva Matias Paavola jatkaa KTP:ssa myös kaudella 2021 1+1-vuotisella sopimuksella.

Nuoresta 20 vuoden iästään huolimatta Paavola aloittaa jo neljännen kautensa KTP:n edustusjoukkueen riveissä. Kaudella 2018 peliaika jäi vielä vähäiseksi, mutta Argo Arbeiterin tultua päävalmentajaksi kaudelle 2019, otteluita Ykkösessä kertyi jo 17. Kauden 2020 alku ei kuitenkaan sujunut pelaajan omien odotusten mukaan ja peliaika oli kortilla.

– En ollut tyytyväinen peliaikaani alkukaudesta, mutta nousin avaukseen vieraspelissä MuSaa vastaan. Onnistuin tekemään heti maalin ja syöttämään toisen, minkä jälkeen vastuuta avauksessa alkoi tulla enemmän, kertaa Paavola hymyillen.

Paavola otti paikkansa loukkaantumisten ja pelikieltojen runtelemassa puolustuksessa pelaten tarvittaessa niin laitapakkina molemmilla laidoilla kuin myös topparina. Ahkeralta nuorukaiselta totuttiin näkemään periksiantamatonta puolustustaistelua, mutta kauden tärkeimmällä hetkellä Paavola nousi ratkaisijaksi myös hyökkäyspäässä.

Komea nousu vasemmalla laidalla ja täydellinen keskitys Antti Mäkijärvelle ratkaisi lopulta liiganousun karsinnassa Turun Palloseuraa vastaan. Näistä lähtökohdista jääminen Kotkaan oli lopulta varsin selkeää.

– Todella hienoa päästä pelaamaan Veikkausliigaa omassa kasvattajaseurassa. Treenit ovat alkaneet ja fiilis on erinomainen. Tavoitteenani on murtautua avaukseen myös Veikkausliigassa ja saada mahdollisimman paljon peliaikaa sekä pitää KTP liigassa, Paavola päättää.

Lisää uutisia