AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 12.1.2021

AC Oulun maalivahtiosasto täydentyi

AC Oulun maalivahtiosasto täydentyi

Kuva: Juha Tamminen

AC Oulu kertoo verkkosivuillaan tehneensä kahden vuoden jatkosopimuksen maalivahti Juuso Särkelän, 21, kanssa.

Särkelä on kempeleläisen Ajax-Sarkkirannan kasvatti, joka siirtyi C-juniori-iässä OLS:iin. Lupaava maalivahti teki ensimmäisen pelaajasopimuksensa AC Oulun kanssa kaudeksi 2017, mutta pääasiassa peliaikaa on sen jälkeen kertynyt Kakkosen tasolla OTP:n ja OLS:in väreissä. Uraa on myös varjostanut syksyllä 2018 sattunut polvivamma, joka piti Särkelän pelikentiltä poissa lähes vuoden.

AC Oulun paidassa Särkelä on päässyt avaukseen kolmesti Ykkösen otteluissa ja kertaalleen Suomen Cupissa. Viime kaudella Särkelä oli maalinsuulla kotiottelussa SJK Akatemiaa vastaan ja onnistui pitämään nollapelin 1-0-voitossa.

- Juuso on tehnyt kovasti hommia vakavan loukkaantumisen jälkeen palatakseen samaan pisteeseen, missä hän oli ennen loukkaantumista. Lahjakkuutta löytyy ja tulevaisuudessa on tärkeää, että hyvät otteet harjoituskentällä realisoituisivat myös otteluissa. Ensi kauden prioriteetti numero yksi on vallata säännöllistä peliaikaa, kertoo maalivahteja valmentama Jani Luukkonen AC Oulun sivuilla.

AC Oulun maalivahtikolmikon kaudelle 2021 muodostavat siis Juhani Pennanen, Yann Fillion ja Juuso Särkelä. Kakkosessa pelaava AC Oulu / OLS reservijoukkue mahdollistaa valmennukselle sen, että kaikille kolmelle saadaan varmasti peliaikaa järjestettyä.

Lisää uutisia