AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 11.1.2021

Joaquin Gomez HIFK:n päävalmentajaksi - "Iso askel minulle"

Joaquin Gomez HIFK:n päävalmentajaksi - "Iso askel minulle"

HIFK on julkistanut kauden 2021 valmennustiiminsä. Uudeksi päävalmentajaksi on nimetty 34-vuotias espanjalainen Joaquín Gómez.

Gomez on toiminut valmentajana Juha Malisen johtamassa Suomen U21-maajoukkueen valmennustiimissä keväästä 2019 lähtien. Kaudella 2020 Gómez työskenteli SJK:ssa valmentajana Jani Honkavaaran alaisuudessa. Sopimus HIFK:n kanssa kattaa kauden 2021 ja sisältää myös option kaudelle 2022.

Gómezilla on pitkä tausta valmentajana Englannissa, jossa hän on toiminut Derbyn, Lutonin, Brightonin ja Stoken valmennustiimeissä. Ennen Seinäjoelle siirtymistä hän vaikutti pari kuukautta kotimaassaan Cartagenan valmentajana Segunda B-sarjassa. Gómez on UEFA Pro-lisenssin lisäksi suorittanut maisterintutkinnot liikuntatieteistä ja valmennuksesta.

– Olen hyvin innoissani tästä tehtävästä HIFK:ssa. Päävalmentajaksi siirtyminen on pitkään ollut tavoitteenani, joten tämä on iso askel minulle. Haluan samalla kiittää entistä seuraani SJK:ta yhteisestä ajastamme sekä ymmärryksestä tässä tilanteessa.

- Näen, että HIFK on eräänlainen nukkuva jättiläinen, jonka aiomme herättää ja nostaa sille tasolle, jolla sen kuuluukin olla. Haluamme antaa seuran kannattajille yhteisön ja joukkueen, josta he voivat olla ylpeitä, Gómez kommentoi.

Lisää uutisia