AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 11.1.2021

​HIFK:n valmennusryhmä koossa – "Kolmen vuoden projekti alkanut"

​HIFK:n valmennusryhmä koossa – "Kolmen vuoden projekti alkanut"

HIFK:lla on käynnissä pitkäaikainen projekti. (Kuva: Juha Tamminen)

Joaquin Gomezin nimittämisen HIFK:n päävalmentajaksi myötä joukkueen valmennusryhmä on nyt koossa.

Gomezin siirtyminen penkin päähän on myös osa seuran pidempiaikaista suunnitelmaa. Muutoksia on tehty pidemmällä tähtäimellä.

– Meillä on HIFK:ssa alkanut kolmen vuoden projekti. Tulemme panostamaan seuran toiminnan tason parantamiseen nykyhetkessä, jotta muutos olisi mahdollista tulevaisuudessa. Jos haluaa muutosta, on myös oltava valmis muuttamaan vanhoja rutiineja ja toimintatapoja.

- Joaquin Gomez on erittäin osaava valmentaja, joka vastaa parhaiten tässä projektissa haettavia asioita. Menemme nyt ideologian, arvojen ja uuden hengen voimalla eteenpäin seurana, kommentoi urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n vanhimmissa juniori-ikäluokissa ja miesten reservijoukkueessa vaikuttava Miguel Cervera López (UEFA Pro) tulee jatkossa toimimaan myös edustusjoukkueessa Gómezin apuvalmentajana.

Risto-Matti Toivonen (fyysinen valmennus) sekä Olli Orvasto (joukkueenjohtaja, vastustajien scouttaus, analyytikko) jatkavat tehtävissään myös tulevalla kaudella. Ludovic Thuné jatkaa HIFK:n miesten edustusjoukkueen huoltajana ja Joona Haavisto toisena joukkueenjohtajana.

Lisää uutisia