AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 11.1.2021

"Fyysisyyttä ja teknistä osaamista" - SJK:ssa odotetaan paljon Akpanilta

"Fyysisyyttä ja teknistä osaamista" - SJK:ssa odotetaan paljon Akpanilta

SJK avaa harjoitusottelukautensa kotona Hakaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK julkaisi maanantaina sopimuksen 29-vuotiaan englantilaisen keskikenttäpelaaja Hope Akpanin kanssa.

SJK:ssa Akpanista odotetaan keskikentälle johtavaa pelaajaa, ja iloitaan kokeneesta vahvistuksesta.

- Kaikissa keskusteluissa Hopen kanssa on tullut esille, että hän oli erittäin motivoitunut tulemaan Suomeen. Siksi uskonkin Hopen olevan meille oikeanlainen pelaaja keskikentälle. Hän on fyysisesti vahva ja juoksuvoimainen sekä erittäin hyvä joukkuepelaaja.

- Hänen roolinsa aikaisemmissa joukkueissa on ollut puolustava keskikenttä, mutta uskon hänen pystyvän pelaamaan myös box-to-box -roolissa. On hienoa nähdä hänet tositoimissa pitkän karanteeniajan jälkeen, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Akpanilla on vankka tausta Englannin sarjoista ja tämä varmasti myös näkyy otteissa. Kovuutta löytyy, mutta myös teknistä osaamista.

- Halusimme lisää fyysisyyttä joukkueeseen kaudelle 2021. Hopen kohdalla saamme sitä, mutta lisäksi saamme erittäin teknisen jalkapalloilijan. Hänen kokemuksensa Englannin sarjoista, tulee olemaan meille tärkeä lisä keskikentällemme, arvioi SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

SJK aloitti vuoden 2021 harjoituksissa heti tammikuun alusta ja mukana on kaikki sopimuspelaajat sekä SJK Akatemian pelaajia. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan lauantaina 16.1. klo 14:30 ja silloin Wallsport Areenalle saapuu FC Haka.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia