AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.01 // 9.1.2021

Joaquin Gomez jättää SJK:n - edessä päävalmentajapesti toisaalla

Joaquin Gomez jättää SJK:n - edessä päävalmentajapesti toisaalla

Joaquin Gomezilla on edessä uudet haasteet.

SJK:n valmennusryhmässä kaudella 2020 toiminut espanjalainen Joaquin Gomez siirtyy urallaan eteenpäin.

Maaliskuussa 2020 SJK:n valmennukseen liittynyt 34-vuotias Gomez, on valmentanut ennen SJK:ta Englannin ja Espanjan sarjoissa, sekä kuulunut Suomen U21-maajoukkueen valmennusryhmään.

– Tiedän, että tämä oli lyhyt jakso yhdessä, mutta se oli intensiivinen. Tulin Suomeen etsimään uutta polkua uralleni, enkä voisi olla iloisempi, että valitsin juuri SJK:n ja Seinäjoen. Siksi haluan sanoa kiitokset teille kaikille, koko SJK-perheelle sekä kannattajille, sanoo Joaquin Gomez.

– Kiitokset Richie Dormanille, joka toi minut alun perin tänne. Kiitokset Jani Honkavaaralle, joka luotti minuun ja antoi minun olla mukana aloittamassa tätä matkaani. Kiitos Sämpy Kivimäelle hänen hyvistä neuvoistaan ja Raimo Sarajärvelle, joka on ollut minulle ja perheelleni suuri tuki ja turva. Haluan myös kiittää pelaajia, jotka muodostivat todella vahvan ja rehellisen ryhmän ihmisiä. Enkä halua unohtaa Pekka Lehtistä ja koko muuta henkilökuntaa tässä seurassa ja stadionilla; te teette tämän seuran juuri näin hienoksi mitä se on, kiittelee Gomez seuraväkeä.

Gomezilla on edessä päävalmentajan pesti toisessa seurassa.

– Tämä oli itselleni vaikea päätös lähteä kesken projektin, mutta minusta tuntuu, että omalla urallani tämä on juuri oikea hetki ottaa seuraava askel ja kehittyä entisestään valmentajana.

– Kaikkea hyvää kaikille teille. Tiedän, että minulla tulee olemaan täällä aina erittäin hyviä ystäviä. Ja erittäin hyvää alkavaa kautta; olen varma, että se tulee olemaan teille menestyksekäs. Kiitos vielä kerran SJK.

Gomezin lähtö päävalmentajaksi ei tule suurena yllätyksenä ja siihen on osattu myös varautua.

– Joaquinin lähtö on meille menetys, mutta päävalmentajuus on ollut hänen tavoitteenaan jo jonkin aikaa, joten olen iloinen hänen puolestaan, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK tulee täydentämään edustusjoukkueen valmennusryhmää myöhemmin tämän kevään aikana.

vko.03 // 18.1.2021
vko.02 // 16.1.2021
Lisää uutisia