AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.01 // 8.1.2021

"Kokemusta, jatkuvuutta ja ennen kaikkea IFK:laisuutta" - Jani Bäckman jatkaa HIFK-paidassa

"Kokemusta, jatkuvuutta ja ennen kaikkea IFK:laisuutta" - Jani Bäckman jatkaa HIFK-paidassa

"Bärillä" alkaa jo seitsemäs kausi HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:ssa kaudesta 2015 asti pelannut Jani Bäckman jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella.

Kokeneen 32-vuotiaan Bäckmanin ja HIFK:n välinen sopimus on voimassa Veikkausliigakauden 2021 loppuun asti.

Bäckman on pelannut 142 ottelua HIFK:n tähtipaidassa. Niiden aikana maaleja on syntynyt yhteensä 13 kappaletta, joista kaksi nähtiin kaudella 2020. Viime kaudella joukkueen kapteenistoon kuulunut Bäckman esiintyi uudella pelipaikalla, kun hän lähes koko kauden pelasi oikeana laitapuolustajana.

Bäckman jätti HIFK:n kannattajille seuraavan viestin:

– Näin se aika vierähtää, että minulla lähtee käyntiin seitsemäs vuosi seurassa. Päätös oli helppo. Itselläni on kova halu kehittyä vielä jalkapalloilijana ja uskon saavani itsestäni vielä enemmän irti tulevalla kaudella.

Bäckmanin jatko on monella tapaa tervetullut uutinen myös seuran kannalta.

– Olen todella iloinen siitä, että "Bäri" jatkaa meillä. Hän tuo joukkueeseen suuren annoksen kokemusta, jatkuvuutta ja ennen kaikkea IFK:laisuutta. Kyseessä on monikäyttöinen pelaaja, jonka voi huoletta laittaa lähes mille tahansa pelipaikalle kentällä, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Lisää uutisia