AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.01 // 5.1.2021

Jean-Christophe Coubronne jatkaa FC Lahdessa - ​tärkeä jatkosopimus Kuhnureille

Jean-Christophe Coubronne jatkaa FC Lahdessa - ​tärkeä jatkosopimus Kuhnureille

Jean-Christophe Coubronne on tärkeä lenkki FC Lahdelle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ja ranskalaispuolustaja Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Alkava kausi on 31-vuotiaalle Coubronnelle kolmas FC Lahdessa. Viime kaudella hän pelasi 18 Veikkausliigaottelua FC Lahden paidassa. Otteluissa syntyi myös Coubronnen uran ensimmäinen Veikkausliigamaali.

Coubronne siirtyi Lahteen kaudeksi 2019 Kotkasta. Hän ihastutti lahtelaisyleisöä jo Suomen Cupin karsinnassa iskien kaksi maalia. Ensimmäisellä liigakaudella ranskalaispuolustaja valtasi paikan liigan eliitistä ja avauskokoonpanosta ja pelasi 23 ottelua liigassa. Yhteensä Coubronne on pelannut 56 ottelua FC Lahden paidassa, joista liigaotteluita on ollut 41.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli on erittäin iloinen Coubronnen jatkosopimuksesta. Zenelin mukaan ranskalainen tuo FC Lahden pelaamiseen paljon. Lisäksi Zeneli kehuu Coubronnea kokeneeksi ja kypsäksi pelaajaksi, joka on joukkueelle tärkeä.

- Olen erittäin iloinen, että jatkamme vielä yhteistä matkaamme. Coubronne on meidän vahva tukipilarimme pelaamisessa sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Hän tuo kokemuksensa lisäksi oman mausteensa, oman oveluutensa ja kypsyytensä kentällä ja sen ulkopuolella. Olen erittäin iloinen ja ylpeä, että hän on osana meidän joukkuettamme. On todella tärkeää, että saimme hänet jatkamaan Lahdessa, Zeneli iloitsee.

Coubronne on pelannut urallaan myös Italian Serie A:ssa ja Ranskan alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

Lähde: FC Lahden tiedote
Lisää uutisia