AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 4.1.2021

Kakkosessa pelaava KaaPo saa yli 270 ottelua Veikkausliiga-kokemusta

Kakkosessa pelaava KaaPo saa yli 270 ottelua Veikkausliiga-kokemusta

Sami Rähmönen jatkaa uraansa Kakkosessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Yli 270 liigaottelun mies Sami Rähmönen siirtyy kaudeksi 2021 KaaPo-paitaan.

Viimeiset kuusitoista kautta Turun Palloseuran paidassa Veikkausliigaa ja Ykköstä pelannut Rähmönen päätti liigauransa kauteen 2020.

- Tosipelit loppuivat viime kauteen, mutta en osaa jalkapalloa lopettaa kuin seinään. KaaPo oli hyvä vaihtoehto, joka kiinnosti, ja päätin tarttua siihen, Rähmönen taustoittaa KaaPan verkkosivuilla liigauran päättymistä ja siirtoa kahta sarjaporrasta alemmas.

- Muitakin tarjouksia tuli, mutta olen itse jo useamman vuoden asunut Kaarinassa, minkä lisäksi tuttu valmennus lisäsi kiinnostusta. KaaPo oli minulle nyt paras vaihtoehto."

Rähmönen on urallaan voittanut muun muassa Suomen Cupin ja Liigacupin mestaruudet sekä neljä SM-pronssia. Lisäksi hänellä on tilillään 4 poikien, 2 nuorten ja 2 B-maaottelua. Meritoitunut pelimies tuokin KaaPon joukkueeseen ison kasan kokemusta.

- Olen luonnollisesti tyytyväinen, että saamme Samin tasoisen pelaajan joukkueeseemme. Hän tulee olemaan todella tärkeä palanen tulevan kauden kokonaisuudessa, KaaPon päävalmentaja Pasi Läpinen sanoo.

- Tämän sopimuksen myötä joukkueeseen saatiin roppakaupalla taitoa ja kokemusta. Tietysti iso merkitys on myös sillä esimerkillä, minkä Sami tuo arkeen, miten ammattilainen harjoittelee ja tekee töitä, summaa Läpinen.

Lisää uutisia